Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Advocaat Omar Souidi, de man die Marc Overmars naar Antwerp bracht: “Bart De Pauw toonde niet meteen schuldbesef, Marc wél”

AntwerpU kent hem als strafpleiter en de Slimste Mens. Een soldaat in toga in de Antwerpse war on drugs. Nu is Omar Souidi ook de man die Marc Overmars naar Antwerp bracht. Terwijl sponsors massaal afhaken op de dickpics, vindt Souidi dat de slinger is doorgeslagen: “Er is géén klacht. Marc heeft zich geëxcuseerd. Moet hij dan voor de rest van zijn leven depressief thuis blijven zitten?”

28 reacties

 • Henk Deceuninck

  1 jaar geleden
  Overmars is peanuts in vergelijking met wat gebeurd is in Qatar.Hypocrieten !
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Het eerste ooit wat hij eindelijk eens goed heeft gedaan na verdorven drugsdealers verdedigen.
 • Johanna Van de Water

  1 jaar geleden
  Marc, veel succes! Al dat gezeur hier over schuldbesef. En de advocaat heeft goed werk verricht. Je moet eens weten wat er allemaal nog gebeurd. En geen aanklacht roept toch ook vraagtekens op??
 • Jos De Smet

  1 jaar geleden
  @Benny Verwimp: dat een sponsors begaan is met zijn imago is de logica zelf. Het verbeteren van dat publiek beeld is zelfs de enige reden om als sponsor in een ander bedrijf dan dat van jezelf te investeren. JDS
 • Benny Verwimp

  1 jaar geleden
  Het is ni omdat je ergens buiten wordt gezet om welke reden ook dat je elders geen nieuwe job kan aannemen. Ik vind dat de advocaat gelijk heeft. En die sponsors denken aan hun imago, denk je dat het elders beter of anders is? Denk het niet.