Wat zijn de transferplannen van onze eersteklassers?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat zijn de transferplannen van onze eersteklassers? © Photonews / Belga

AA Gent wil ploeg samenhouden, Standard moet verkopen en Anderlecht doet niet te zot: hoe ver staat uw club voor volgend seizoen?

Belgisch voetbalDe coronacrisis houdt ons voetbal in haar greep, toch is stilzitten geen optie. Dat geldt ook voor de sportieve bazen van de 1A-clubs, die nu al volop in de weer zijn met het oog op volgend seizoen. Op welke posities wordt versterking gezocht? Welke sterkhouders dreigen te vertrekken? En welke targets staan er op de radar? Een stand van zaken.

4 reacties

 • Nadine Huldemont

  11 maanden geleden
  Beveren waas kampioen, zo verdelen ze de europa buit ook eens aan de kleintjes. En Anderlecht zakken, omdat ze het verdienen, mooi toch.
 • Patrick Rasschaert

  11 maanden geleden
  Roger Deprez zowat alle clubs zijn het er over eens dat Club over heel het seizoen bekeken de terechte kampioen is maar om het officieel te stellen is het iets anders. Na een belabberd seizoen ziet Anderlecht na zoveel jaren Europees voetbal als een wensdroom die niet uitkomt en gunt ze dit de terechte kampioen niet, Genk speelde mooi voetbal maar na hun titel is de titel voor Club zwaar te slikken. Zielig allemaal.
 • Roger Deprez

  11 maanden geleden
  Het zal nog heel veel water naar de zee vloeien eer men er uit is wat de competitie betreft, de enig wil dit de andere dat alsof ze allemaal een andere taal spreken. Het juiste en eerlijkste voor iedereen is competitie stopt wegens overmacht en de hele zaak vervalt er is geen winnaar en er is geen verliezer en men begint opnieuw volgend seizoen met de zelfde ploegen plus één of twee stijgers zonder of een kleine play-off. Niemand bevoordeelt en niemand benadeelt.
 • Jacques Leonard

  11 maanden geleden
  Ik vind dat ze problemen zoeken. Club Brugge mag terecht kampioen genoemd worden. RSCA haar slechtste transfer was M. Coucke, die heeft het DNA niet van zijn club. En voor de rest een 1A met 16 of 18 ploegen, wie is er tegen, iedereen is tevreden. Toch zo moeilijk niet. Samen sterk, mensen die tegen de ergste ziekte sinds jaren vechten zijn al blij dat ze er gezond uit geraken. Laat ons menselijk blijven!. Dank.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal