Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. © BELGA

AA Gent was helemaal klaar voor de komst van Club: “Tegenslag hebben is dit seizoen ons lot”

AA GentBij AA Gent had men uitgekeken naar de ‘Slag om Vlaanderen’, maar bij de Buffalo’s legt men zich neer bij het feit dat de wedstrijd uitgesteld wordt omdat Club Brugge zeven Covid-gevallen telt. “Regels zijn regels, dat is nu eenmaal zo”, aldus voorzitter Ivan De Witte.

25 reacties

 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Hein, nog 99 jaar voor jullie terug kampioen spelen met Old Gent.
 • PAUL LESAGE

  2 maanden geleden
  Als club aantreedt met zijn beste elftal zou de concurrentie 12 spelers moeten opstellen om wat strijd te hebben.
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ja als evenknie van Club moet het pijn doen deze topper uitgesteld te zien worden. Woehaaaaa .
 • Geert HERREMANS

  2 maanden geleden
  Al gans het jaar lopen ze te stoefen bij FCB dat ze een brede kern hebben en voor iedereen een vervanger. Nu missen ze een paar basisspelers en nu willen ze de wedstrijd uitstellen. Heel zwak! En als je de bond een gemis aan professionaliteit verwijt als Mechele besmet terugkeert van interland, wie is dan weinig professioneel als je zoveel besmettingen hebt net voor een belangrijke Europese wedstrijd? Wie treft hier dan schuld? Of alweer het verhaal van de splinter en de balk, bij FCB!
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Hein wou gewoon al spelen omdat hij wist dat hij alleen een kans heeft tegen onze b ploeg
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. ‘kzen muug jong’: Antwerp lanceert kledinglijn rond uitspraken Ritchie De Laet
  Antwerp

  ‘kzen muug jong’: Antwerp lanceert kleding­lijn rond uitspraken Ritchie De Laet

  ‘kzen muug jong’, ‘kem bier nodig’ en ‘sgoe dak da wet’. Vertaald voor de niet-Antwerpenaar: ‘ik ben moe’, ‘ik heb bier nodig’ en ‘goed dat ik dat weet’. Drie recente uitspraken van Ritchie De Laet die voortaan een eigen leven gaan leiden. De fanshop van de Great Old (shop.royalantwerpfc.be) lanceerde vanmiddag namelijk een heuse kledinglijn gebaseerd op de quotes. Voor 25 euro kan u binnenkort dus in een echt ‘Ritchie’-T-shirt rondlopen. En de shirt zijn duidelijk in trek, want enkele uren na het lanceren van de kledinglijn had de club al 100 shirts verkocht.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april