Giorgi Chakvetadze in actie tegen Partizan.
Volledig scherm
Giorgi Chakvetadze in actie tegen Partizan. © EPA

AA Gent trekt met vertrouwen naar de topper tegen RC Genk: “Extra mogelijkheden met Chakvetadze-Odjidja”

AA GentIn de aanloop naar de topper op het veld van RC Genk tankte AA Gent de voorbije week niet alleen vertrouwen. Met het duo Chakvetadze-Odjidja in de pocket achter een diepe spits, ontdekte het ook nieuwe mogelijkheden.

2 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Gent ga winnen op Genk die niet goed bezig zijn vrees ik ...🙄 Hopelijk mooie wedstrijd en correcte arbitrage en de var wakker en niet blind !
 • Jean DE BRUYNE

  1 maand geleden
  Gent wint met zo 'n keeper wint genk nooit titel
 1. Voetbalbond verbaasd over fiscale korting van minister Van Peteghem: “Zijn cijfers kloppen niet”
  Belgisch voetbal
  3

  Voetbal­bond verbaasd over fiscale korting van minister Van Peteghem: “Zijn cijfers kloppen niet”

  Het profvoetbal heeft inmiddels met verbazing het interview gelezen dat minister van Financiën Vincent Van Peteghem gaf aan Het Laatste Nieuws en De Morgen en dat vanavond online verscheen op de sites van HLN.be en DeMorgen.be. In dat interview laat Van Peteghem uitschijnen dat zijn herziene tekst van de taxshift in het profvoetbal een tegemoetkoming zou zijn aan de sector.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.