Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
1
EINDE
2
Charleroi CHA
 • 40' Goal Michael Ngadeu-Ngadjui
 • Ali Gholizadeh Goal 16'
 • Daan Heymans Goal 90'+2'

AA Gent in slotminuten de boot in tegen Charleroi

Jupiler Pro LeagueAA Gent sloot het seizoen af met een nederlaag tegen Charleroi, maar de reeks die de Buffalo’s sinds begin februari op de mat legden, blijft impressionnant. In de laatste maanden van de competitie pakte AA Gent liefst 37 punten op 45.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteldheid van sommige jongens... Dat kan écht niet”
  PREMIUM
  conference league
  15

  INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteld­heid van sommige jongens... Dat kan écht niet”

  “Weten deze spelers nog waarvoor Anderlecht staat?” Alin Stoica (42), gewezen ster van het Park, vraagt het zich luidop af. Aan de vooravond van de Europese match in ‘zijn’ Roemenië praat Stoica over de paars-witte crisis, een “zielloos” FCSB en zijn trainersdroom: “Bij de loting zei ik meteen dat Anderlecht duidelijk favoriet was. Nu moet ik mijn mening herzien en denk ik dat het gelijk op zal gaan.”
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.