Kevin Denkey, goed voor drie goals.
Volledig scherm
Kevin Denkey, goed voor drie goals. © BELGA
Cercle Brugge CER
5
EINDE
1
KAS Eupen EUP
 • 25' 77' 86' Goal Kevin Denkey
 • 30' Goal Thibo Somers
 • 39' Goal Ayase Ueda
 • Stef Peeters Goal 44'

5-1: Cercle weg van degradatieplaatsen na overtuigende overwinning tegen Eupen

Jupiler Pro LeagueDat Cercle Brugge te veel kwaliteit in huis heeft om voor de degradatie te moeten vrezen, was een conclusie die al veel eerder was getrokken. Sinds de trainerswissel beginnen de groen-zwarten weer punten te pakken. Het onkennelijke Eupen van de Brugse ex-coach Bernd Storck werd in een sterke eerste helft helemaal weggespeeld en bleef enkel door een domme strafschopfout min of meer in de wedstrijd. Maar door een oververdiende zege, met Kevin Denkey drie keer aan het kanon, sluipt de Vereniging weg van de degradatieplaatsen. 5-1.

3 reacties

 • Rony Schouteere

  3 maanden geleden
  De weg is nog lang…..
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Hopelijk wint Cercle vanwege Club fan
 • Bertin Vermeulen

  3 maanden geleden
  Het is een topper in de kelder van huidige klassement. Niet meer dan dat. Dit zegt niets over degradatie. Mechelen is 12de met 11 punten, amper 2 punten meer dan Cercle en Eupen. En er zijn nog maar 11 wedstrijden gespeeld.
 1. “Hij stuurde zelfs bloemen naar onze echtgenotes”: in Viborg op zoek naar de ‘methode van Fredberg’
  PREMIUM
  ANDERLECHT
  2

  “Hij stuurde zelfs bloemen naar onze echtgeno­tes”: in Viborg op zoek naar de ‘methode van Fredberg’

  Identiek is de situatie niet, maar parallellen zijn er zeker. Toen Jesper Fredberg (41), de nieuwe CEO of Sports van Anderlecht, in 2019 de sportieve teugels bij Viborg FF in handen nam, speelde de ploeg in tweede klasse. Sindsdien promoveerde het, debuteerde het Europees én legt Viborg de grote Deense clubs het vuur aan de schenen. Wij gingen in Denemarken op zoek naar ‘de methode van Fredberg’. “Ik vond dat het nog lang duurde voor een grotere Europese club hem kwam weghalen.”