1. Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel
  Rode Duivels
  3

  Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel

  ‘t Is eens iets anders dan het Martin’s Red Hotel in Tubeke. De Rode Duivels, die elk moment voet aan grond kunnen zetten in Rusland, verblijven in Sint-Petersburg in een poepchique en historisch hotel. Het Astoria Hotel werd gebouwd in 1910 en ontving volgens de overlevering al een pak wereldleiders en -sterren. Grote namen als Vladimir Putin, Margaret Thatcher, George W. Bush, Jacques Chirac, Madonna en Jack Nicholson brachten er de nacht door.
 1. Anderlecht volgt ex-Club Brugge-target in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga
  RSC Anderlecht
  2

  Anderlecht volgt ex-Club Brug­ge-tar­get in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga

  In de zoektocht naar een opvolger voor Albert Sambi Lokonga, die wellicht vertrekt, volgt Anderlecht verschillende pistes. Volgens lokale media is één daarvan Fausto Vera. De 21-jarige Argentijn van Argentinos Juniors is een defensieve middenvelder die een grote toekomst voorspeld wordt. In het verleden had Club Brugge hem op de brede verlanglijst staan. Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Vera elf miljoen euro. Anderlecht zit niet dik in de middelen, de club zal dus creatief moeten zijn, wil het de speler echt binnenhalen. Ook Njegos Petrovic (21) van Rode Ster Belgrado staat op de radar van RSCA.
 2. Een €K vol €urot€k€ns, maar waar haalt de UEFA al dat geld? En hoeveel kan de KBVB verdienen?
  PREMIUM
  EK voetbal

  Een €K vol €urot€k€ns, maar waar haalt de UEFA al dat geld? En hoeveel kan de KBVB verdienen?

  Een voorzitter die 2,2 miljoen euro per jaar verdient. Een omzet van 2 miljard in 2016. Het EK is een geldcircus waar vlotjes met negen nullen wordt gejongleerd. Maar van waar haalt de UEFA dat geld? En wat levert het ‘ons’ op? De KBVB is al zeker van een startpremie van 9,25 miljoen euro en dat bedrag kan nog flink oplopen. Ontdek hieronder nog een pak meer cijfers achter het €K.
 1. Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent
  AA Gent
  5

  Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent

  Gianni Bruno ruilt Zulte Waregem in voor AA Gent. De 29-jarige spits kende een goed seizoen aan de Gaverbeek, waar hij 20 keer scoorde in 34 competitiewedstrijden. Bruno lag nog één jaar onder contract bij Zulte Waregem, maar beide clubs kwamen tot een akkoord voor een transferbedrag dat om en bij de 2 miljoen euro draait. Gianni Bruno tekende in de Ghelamco Arena een contract voor 3 jaar, tot 2024. Met zijn komst wapent AA Gent zich al tegen een vertrek van topschutter Roman Yaremchuk, die met een goed EK een stap naar een grotere competitie hoopt te verzilveren.
 2. Nu ook helemaal klaar: Duivels poseren voor hun officiële EK-ploegfoto
  Rode Duivels

  Nu ook helemaal klaar: Duivels poseren voor hun officiële EK-ploegfoto

  Eentje voor op de schouw. De Rode Duivels hebben geposeerd voor hun officiële EK-ploegfoto. De groep is sinds de aankomst van Kevin De Bruyne compleet en de 26 spelers mochten daarom hun beste glimlach boven halen. Er werd ook een foto gemaakt met de spelers die op de reservelijst staan, maar toch in Tubeke zijn (zie onder). Later vanavond volgt bij wijze van teambuilding nog een barbecue voor de selectie en de staf van bondscoach Roberto Martínez - met alles erop en eraan.