Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Sanofi zet onderzoek naar kankermedicijn stop

Het Franse farmabedrijf Sanofi zet zijn onderzoek naar een veelbelovend kankermedicijn stop, zo maakte het woensdag bekend. Beleggers reageerden teleurgesteld en stuurden het aandeel bijna 5 procent lager.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Hoe ga je als startende belegger om met bubbels? Onze jonge belegger geeft 5 tips. “Er zijn enkele grote winnaars, maar veel meer verliezers”
  De Beurs van Charlotte en Cédric

  Hoe ga je als startende belegger om met bubbels? Onze jonge belegger geeft 5 tips. “Er zijn enkele grote winnaars, maar veel meer verliezers”

  Beleggingshypes zijn lastig te voorspellen, maar lopen bijna altijd volgens hetzelfde patroon: veel beleggers investeren in één beleggingsproduct, waardoor de koers zeer sterk stijgt. Tot de bubbel plots knapt en veel verliezers met lege handen overblijven. Hoe kan je als startende belegger een hype herkennen? En moet je er altijd van wegblijven? We vragen het aan onze jonge belegger Cédric Proost :“Een bubbel is niet duurzaam, maar het kan wel even renderen.”
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 4. Kanker is de grootste doodoorzaak in België: hoe kan de juiste voeding helpen om de ziekte te vermijden of beter te herstellen? Oncoloog en diëtist geven tips
  PREMIUM

  Kanker is de grootste doodoor­zaak in België: hoe kan de juiste voeding helpen om de ziekte te vermijden of beter te herstellen? Oncoloog en diëtist geven tips

  Kankerpatiënten krijgen vaak te horen dat ze op hun voeding moeten letten om hun lichaam zo goed mogelijk te verzorgen tijdens het ziekteproces. Vandaag is de ziekte de grootste doodsoorzaak van ons land, maar welke invloed heeft voeding in de preventie ervan? En kan het ook helpen bij genezing? Oncoloog Hans Wildiers en hoofddiëtist van UZ Leuven Christophe Mathys geven tips en helpen enkele misverstanden de wereld uit. “Tomaten hebben een beschermend effect tegen prostaatkanker.”