De politie voerde insamenwerking met de diensten van de RVA een controleactie uit gericht tegen zwartwerk ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E314.
Volledig scherm
De politie voerde insamenwerking met de diensten van de RVA een controleactie uit gericht tegen zwartwerk ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E314. © Bollen

Politie en RVA betrappen acht zwartwerkers bij controle

De politiezone Hageland voerde maandag in samenwerking met de diensten van de RVA een controleactie uit gericht tegen zwartwerk. 

 1. Een dag op de Covid-afdeling in RZ Heilig Hart Tienen. Coronapatiënt Carlos (76): “Neen, ik heb geen wilde feestjes gehad en ik ben ook niet naar een koopzondag geweest”
  PREMIUM
  Tienen

  Een dag op de Co­vid-afdeling in RZ Heilig Hart Tienen. Coronapa­tiënt Carlos (76): “Neen, ik heb geen wilde feestjes gehad en ik ben ook niet naar een koopzondag geweest”

  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België mag dan wel lichtjes blijven dalen, in de ziekenhuizen is het al maanden alle hens aan dek. Dat is in het RZ Heilig Hart Tienen niet anders. Niet enkel dokters en verplegers krijgen er te maken met Covid-patiënten, maar élke medewerker draait er op volle kracht in de strijd tegen het virus. Onze reporter Kristien Bollen kijkt twee weken lang binnen in het ziekenhuis, en laat zich leiden door de verhalen van artsen, verpleging, ondersteunend personeel en patiënten.
 2. Bestuurder die ongeval veroorzaakt blijkt onder invloed drugs en heeft tevens diverse soorten drugs op zak
  Diest

  Bestuurder die ongeval veroor­zaakt blijkt onder invloed drugs en heeft tevens diverse soorten drugs op zak

  Op de Tessenderloseweg in Diest kwam het maandag rond 15 uur tot een zware aanrijding tussen en stationwagen en een pickup die een trailer met 2 paarden trok. Om een onbekende reden reed de 43-jarige bestuurder uit Mol met zijn wagen frontaal in op de pickup. De aanhangwagen belandde daardoor in de gracht. De 65-jarige bestuurder uit Halen bleef ongedeerd. Beide voertuigen waren volledig vernield en moesten worden afgesleept. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stelde de politie vast dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd dan ook onmiddellijk ingetrokken. De agenten troffen bij zijn bezittingen ook een doosje aan met diverse soorten drugs.
 1. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”