Ondertussen is de eerste zonne-installatie op het dak van het @BEN-gebouw geplaatst en in gebruik genomen
Volledig scherm
Ondertussen is de eerste zonne-installatie op het dak van het @BEN-gebouw geplaatst en in gebruik genomen © Gemeente Bekkevoort-repro Bollen

Inwoners kunnen mede-eigenaar worden van Bekkevoorts zonneproject

De gemeente Bekkevoort stelt de daken van de bibliotheek en het @BEN-gebouw ter beschikking van Ecopower, een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie. Via deze coöperatie kunnen inwoners mee investeren in de coöperatieve zonnepanelen in Bekkevoort door één of meerdere aandelen (€ 250 per aandeel) te kopen.

0 reacties

 1. Rioleringswerken VBR Velpe starten na paasvakantie
  PREMIUM
  Kortenaken

  Riolerings­wer­ken VBR Velpe starten na paasvakan­tie

  Na de paasvakantie, op maandag 19 april, start aannemer DCA in opdracht van Aquafin met rioleringswerken van Verbindingsriolering (VBR) Velpe. Ze zullen plaatsvinden in Miskom-Dorp en op de Hollestraat-Heerbaan-Bauwelstraat tussen rotonde ‘De Hoef’ en de Beekstraat in Kersbeek. De volledige breedte van de rijbaan krijgt ook een nieuw wegdek in asfalt. Over een afstand van ongeveer 5 kilometer worden ook nieuwe fietspaden aangelegd.
 2. Broers riskeren in beroep 7 en 8 jaar cel voor oprichting 6 cannabisplantages
  AArschot, Rillaar, Grimbergen

  Broers riskeren in beroep 7 en 8 jaar cel voor oprichting 6 cannabis­plan­ta­ges

  Het Brusselse parket-generaal heeft gevangenisstraffen van zeven en acht cel jaar gevorderd tegen twee Albanese broers die betrokken zouden zijn geweest bij zes cannabisplantages in de provincies Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Henegouwen. Volgens het parket-generaal waren de twee broers A. en S. de organisatoren van de zes plantages, maar dat spreekt de verdediging met klem tegen.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant