Gemeentehuis Bekkevoort
Volledig scherm
Gemeentehuis Bekkevoort © KRISTIEN BOLLEN

Gemeente en OCMW Bekkevoort worden één organisatie

BekkevoortVanaf 1 januari 2022 treden gemeente Bekkevoort en OCMW Bekkevoort naar buiten als één organisatie onder de naam van lokaal bestuur Bekkevoort. 

 1. 1,5 jaar geleden namen Rik en Klaas (allebei 26) hun stamcafé De Flater over: “Het heeft alle verwachtingen overtroffen”
  PREMIUM

  1,5 jaar geleden namen Rik en Klaas (allebei 26) hun stamcafé De Flater over: “Het heeft alle verwachtin­gen overtrof­fen”

  “Het voelt als thuiskomen.” Dat waren anderhalf jaar geleden de woorden van Rik Terlyn en Klaas Schobre (beiden 26) toen ze café De Flater overnamen. De een is nog bezig aan zijn thesis, de ander werkt ook als leerkracht. Wij gingen eens horen hoe hun eerste effectieve jaar als café-uitbater verlopen is. Een erg leerrijke periode, zo blijkt, al ging het soms ook met vallen en opstaan. “Tot een paar maanden geleden kwamen we hier soms aan en dachten we: ‘wat is hier gebeurd?’”
  Aarschot
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.