Deinze was door het dolle heen na de overwinning tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Deinze was door het dolle heen na de overwinning tegen Club Brugge. © Photonews

Van Deinze dat Club Brugge uit de beker kegelt tot Boom dat de scalp neemt van Anderlecht: dit waren de tien opvallendste bekerstunts

Croky CupKrijgen we vanavond een nieuwe bekerstunt? Het zou zomaar eens kunnen. In het recente verleden waren er al enkele verrassende bekerstunts. Welke herinnert u zich nog? We geven u alvast een geheugensteuntje.

1 reactie

 • michel vandewiele

  7 maanden geleden
  Prachtige foto voor de coronamaatregelen vooral niet knuffelen eh ! 250 € de man dank u.
 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  10

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”