Shved loopt hersenschudding en longkneuzing op na zware botsing met Nurudeen: “Hij was buiten bewustzijn”

Croky CupKV Mechelen moet zijn bekerdroom voor dit seizoen opbergen na een thuisnederlaag tegen Eupen. Bij Malinwa was er achteraf veel te doen om een zware botsing tussen Shved en Eupen-doelman Nurudeen. De Oekraïner liep een hersenschudding, longkneuzing en bloeduitstorting aan het oor op.

2 reacties

 • Philippe Corthout

  9 maanden geleden
  Ik snap niet dat je als voetballer afgerekend wordt op de intensiteit van je actie en het gevolg, maar dat je als keeper quasi iemand kan doodkloppen eer dit als fout gezien wordt. Marian houdt zich net voor de impact in. De keeper blijft gewoon gaan wetende wat die impact teweeg kan brengen… wraakroepend. Maak je dergelijke actie met zo’n intensiteit en gevolg als verdediger of aanvaller, je mag gaan douchen.
 • Diane Vervaeck

  9 maanden geleden
  Cuypers, Druyf,Shved... hoeveel gaan ze er eigenlijk nog de ziekenboeg intrappen? T was een doorn in het oog blijkbaar dat KV bovenaan meedraaide..
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.