Volledig scherm
© BELGA

Sensatie in Jan Breydel: amateurs krijgen recette én kwalificatie cadeau van Cercle

Croky CupSensatie in Jan Breydel. In een zalig verleden won Cercle Brugge drie keer de Belgische beker, maar vanavond ging het samengeraapte elftal huurlingen van groen-zwart met de billen bloot tegen een staartploeg uit de tweede amateurreeks. Rebecq keerde niet alleen met de volledige recette, maar ook met de kwalificatie naar Waals-Brabant terug.

12 reacties

 • andre van de wege

  1 jaar geleden
  ik hoop dat cercle in 1a blijft, ik hoop dat da crapuul van waasland beveren zakt naar 1b ze kunnen daar hun keukens verkopen
 • Jan Dewolf

  1 jaar geleden
  In uw artikel staat dat Cercle 3 x de Beker won . Volgens mij is dat 2 x : In 1927 vs. Tubantia Borgerhout en 1985 na strafschoppen vs. Beveren . Ze waren 5 x verliezend finalist in 1913 , 1985 , 1996 , 2010 en 2013 .
 • Bart Denys

  1 jaar geleden
  Veel eersteklassers kunnen gewoon niet meer mee. Toch weer nadenken over een sterkere kleinere eerste klasse of beneleague?
 • Koenraad Breems

  1 jaar geleden
  Ze zouden er beter mee stoppen Ze zijn een schande voor onze eerste klasse Hun supporters zijn al niet veel beter (zie brandje in tribune tegen hun buren) Ze hebben in de laatste 20 jaar één goed jaar gekend en andere jaren waren ze er enkel om de grasmat kapot te shotten
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Tja, de volledige recette. Als ze de onkosten maar niet moeten betalen anders moeten ze nog bijbetalen! :-)
 1. Vanderhaege ziet Kortrijk “overeind blijven” op de Bosuil: “We zijn nu toch een stapje dichter”
  Beker van België

  Vanderhae­ge ziet Kortrijk “overeind blijven” op de Bosuil: “We zijn nu toch een stapje dichter”

  KV Kortrijk mag dromen van de bekerfinale na het 1-1-gelijkspel van vanavond op het veld van Antwerp. KVK-trainer Yves Vanderhaeghe toonde zich na de match uiteraard tevreden over het resultaat en over de prestatie van zijn team. “Ik denk dat we gelukkig moeten zijn met wat we getoond hebben. Er zijn veel ploegen die hier al stevig gezweet hebben, de twaalfde man speelt hier zeker ook zijn rol en toch zijn we overeind gebleven. Dit is een mooie uitslag om de volgende match misschien tot een goed einde te brengen. We zijn nu toch een stapje dichter. Antwerp blijft een ploeg met veel kwaliteiten, maar het geloof zal nu toch wel groeien bij ons.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"