REACTIES. Vanhaezebrouck: “Had evengoed anders kunnen uitdraaien” - Roef: “Twee keer de goeie hoek, ik heb goed gestudeerd”

Croky CupEen loterij, maar wel een waarbij AA Gent aan het langste eind trok. De beker gaat opnieuw naar de Arteveldestad. “Dit is toch een beetje revanche voor die verloren bekerfinale in 2008", aldus Matisse Samoise, één van de uitblinkers. Tarik Tissoudali is “hartstikke blij”. 

11 reacties

 • Jean Pierre Huybrechts

  2 maanden geleden
  Albert de lovendeghem komt hier zo maar 3 a 4 keer binnen met een reaktie ,die dan nog nergens op trekt .Ik geraak er niet in. Zou er ergens een voorkeursbehandeling zijn .Normaal is dit niet ofwel .
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Albert troost zich met nog eens naar club uit te halen, maar ja,grote ploegen zoals club vangen nu eenmaal veel wind, al komt die wind steeds van dezelfde windhaan. Gent speelde dan nog zonder Depoitre, niet fitte vadis, Anderlecht met zijn “beste” ploeg.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Rob vlam, Gent mag de ploeg van Vlaanderen zijn, Union mag de ploeg van Brussel zijn, Charleroi mag de ploeg van Wallonië zijn, maar club is en zal de ploeg van België blijven.
 • Rob Vlam

  2 maanden geleden
  Eerlijke conclusies van een top trainer, die beker schonk maar ook 2x brugge belachelijk speelde en toonde dat gent de ploeg v vlaanderen is
 • Raymond De Ridder

  2 maanden geleden
  Beste man op het veld: de scheidsrechter. 22 potstampers: nooit slechtere voetbal gezien. Tweede provinciale onwaardig.
 1. Marc Degryse over bekertriomf van AA Gent en kater bij Anderlecht: “RSCA staat nu voor een nog hogere muur”
  PREMIUM
  Croky Cup
  26

  Marc Degryse over bekertri­omf van AA Gent en kater bij Anderlecht: “RSCA staat nu voor een nog hogere muur”

  Marc Degryse spreekt van een verdiende bekertriomf voor AA Gent. “Hún drive en goesting waren groter”, aldus onze huisanalist, die het zonde vindt dat de Buffalo’s niet in de Champions’ play-offs zitten. Want een Genk-scenario kon zomaar... Van Anderlecht had Degryse meer verwacht. “Nu verlies je weer wat tijd. Ik vrees ook dat dit gevolgen zal hebben in de Champions’ play-offs.”