Philippe Clement bekert voort met Club.
Volledig scherm
Philippe Clement bekert voort met Club. © Photo News

REACTIES. Clement: “Van den Keybus kan nóg beter” - coach Olsa Brakel: “We kunnen onszelf niets verwijten”

Croky CupGeen mirakel voor Olsa Brakel, Club Brugge was in het eigen Jan Breydel met 6-1 méér dan een maatje te groot voor de tweedenationaler. Club-coach Philippe Clement sprak van een geslaagde avond. “Dit was een duidelijke uitslag.”

1 reactie

 • Freddie Heremans

  6 maanden geleden
  Na een nieuwe non-match moge hrt duidelijk zijn dat Okereke zijn laatste krediet aan het verspelen is, Krmencik achterna. Zelfs, met alle respect, tegen Olsa Brakel, wist hij niet 1 geslaagde actie tot stand te brengen. Chong zal hem snel helemaal doen vergeten.
 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  10

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”