Volledig scherm
© BELGA

Racing Genk sukkelt één uur lang, maar trekt wel aan langste eind tegen Ronse

Croky CupRacing Genk gaat door. Zelfs al was het een uur lang niet helemaal duidelijk welke van de twee ploegen nu juist in de amateurreeksen voetbalt.

 1. Club Brugge op volle sterkte voor bekerfinale: Deli, Mata en Diatta zijn fit
  Beker van België

  Club Brugge op volle sterkte voor bekerfina­le: Deli, Mata en Diatta zijn fit

  Just in time. De generale repetitie tegen Lille lieten ze nog aan zich voorbijgaan, maar niet de bekerfinale. Simon Deli, Clinton Mata en Krépin Diatta zijn klaar voor de clash met Antwerp FC. Het drietal traint opnieuw voluit, waardoor Clement morgenavond op zijn sterkste elf kan rekenen. Mét Deli en Mata krijgt de defensie van Club een ferme kwaliteitsinjectie. Om nog te zwijgen van de dribbels en flitsen waarmee Diatta voorin het verschil kan maken – hij loodste Club mee naar de finale. Het enige voorbehoud dat er is: Mata deed in de aanloop naar de bekerfinale amper wedstrijdritme op. Maar dan nog. Puur op talent en ervaring is de publiekslieveling van blauw-zwart twee klassen beter dan zijn concurrent Kossounou. Club trekt vanaf vanmiddag op afzondering in het Brusselse, en traint vanavond een laatste keer in het Koning Boudewijnstadion. Niemand bij de landskam­pioen testte woensdag positief op Covid-19.
 1. Vincent Mannaert over Anderlecht-Brugge: “Zelfs in onze moeilijkste momenten hebben we nooit aan een open brief gedacht”
  Club Brugge

  Vincent Mannaert over Anderlecht-Brug­ge: “Zelfs in onze moeilijk­ste momenten hebben we nooit aan een open brief gedacht”

  Anderlecht-Club Brugge. Ook al lagen de waardeverhoudingen nooit verder uit elkaar, ‘t is nog altijd dé topper van het Belgische voetbal. Club-manager Vincent Mannaert liet aan de vooravond van het bekerduel in zijn kaarten kijken. “Zelfs in onze moeilijkste momenten hebben wij nooit aan een open brief gedacht”, zegt hij in de podcast van RTBF.
 1. Tessa Wullaert trots na EK-kwalificatie Flames
  Play

  Tessa Wullaert trots na EK-kwalifica­tie Flames

 2. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?