Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
2
EINDE
0
Beerschot BEE
 • 0' 0' Goal

Pover Standard na verlengingen naar kwartfinale Croky Cup, Beerschot botst op sterke Henkinet

Beker van BelgiëAls achtste en laatste verzekerde Standard zich van een plekje in de kwartfinale van de beker. In een ontluisterend zwakke partij botste Beerschot meermaals op een sterk keepende Henkinet. Uiteindelijke verloste Muleka de Rouches met een goal en een assist in de verlengingen.

5 reacties

 • Dirk Keizer

  6 maanden geleden
  Veel kansen krijgen en ze niet afwerken dan kan je niet winnen. Dat is de wet van het voetbal. Wie niet scoort maar wel veel balbezit heeft kan niet winnen.
 • Roger Williams

  6 maanden geleden
  Zondag krijgt Beerschot er opnieuw een stuk of 5 binnen van de enige echte ploeg vant stad. In de hoek waar de klappen vallen noemen ze dat
 • Johan Aerts

  6 maanden geleden
  Heel straf dat beerschot niet gewonnen is in de 90 minuut kon het 0-3 0-4 gestaan hebben.
 • Nick Mees

  6 maanden geleden
  Als Beerschot wat minder pech heeft, zijn kansen afmaakt en niet telkens op een beresterke Henkinet botst is de match gespeeld voor de 75ste minuut
 • Mario Dergent

  6 maanden geleden
  Proficiat aan de scheidsrechter en de 2 zéér objectieve reporters op RTL .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.