De spelers van Anderlecht vieren hun zege.
Volledig scherm
PREMIUM
De spelers van Anderlecht vieren hun zege. © RSCA Twitter

Plots zit Anderlecht vol in race om top 4 én in halve finale van de beker. Wie had dat een maand geleden durven voorspellen?

Beker van BelgiëOp een drafje naar de halve finale. Anderlecht vierde in een vol huis een kerstfeestje in stijl, met Christian Kouamé als party host. De kalkoen zal smaken op Neerpede. Wie had dat gedacht, een week of vier geleden?

5 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Twee Brusselse ploegen in de top 4 voor PO1 moet kunnen. Antwerp en Gent maken het kwartet dan af.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Hopelijk worden ze 5e op het einde van de kompetitie ...!
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Er zit muziek in deze ploeg alleen mag Zirkzee nog iets vaker scoren, al deed Kouamé gisteren goed mee.
 • de Zeverghem Albert

  1 jaar geleden
  Ik eerlijk gezegd niet maar als Charleroi de drie punten erbij krijgt van de wedstrijd tegen Standard (geschorst bij 0-3) dan vallen ze wel uit de top 4.
 • Yves Van Rossem

  1 jaar geleden
  Als je objectief naar hun spel keek dan wist je al maanden geleden dat dit moment ging aanbreken. In het begin werden niet altijd de punten meegenomen die men soms verdiende maar de manier van spelen was er wel. Men kon al bepaalde lijnen in hun spel terugvinden alleen moest dit zich nog resulteren in de punten. En dit begint nu te komen ... Als je het mij vraagt gaat RSCA dit jaar al meedoen voor de hoofdprijs en gaan ze volgend seizoen héél sterk staan (bij +- dezelfde ploegsamenstelling).