Tim Pots analyseert de dolle fase uit Standard-Club.
Volledig scherm
Tim Pots analyseert de dolle fase uit Standard-Club. © Belga en HLN Live

Onze huisref Tim Pots over dol slot in Luik: “Dat scheids twijfelde door ongeloof Mignolet? Ik mag het hopen van niet”

Croky CupWat een einde op Sclessin. Okereke dacht Club Brugge in blessuretijd op gelijke hoogte te brengen. Dácht. Want scheidsrechter Verboomen keurde de goal af, goed en finaal weer... af. Terecht, zo bleek achteraf - Simon Mignolet maakte wel degelijk hands. Maar over de manier waarop rijzen veel vragen. “De scheids staat goed opgesteld en neemt de juiste beslissing - maar hij verkoopt ze slecht”, stelt onze huisref Tim Pots. 

39 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Ja dat ze mekaar niet gaan afvallen weet het kleinste kind,het is omdat ze zo goed zijn dat er geen enkele meer Europees mag fluiten.
 • Diego Pepre

  1 maand geleden
  Enige fout van arbiter is dat hem niet zelfzeker genoeg was van zijn beslissing. Maw zijne nek was wat minder dik dan de voetballers zelf die zelf nochtans meer als 1 fout per match maken. Uiteindelijk was het ook hands dus wat is het probleem. Bovendien ben ik blij dat het voetbal amateuristisch blijft in België. De grote rijke competities, de CL e.d. Interesseren mij geen bal. Geld,geld,geld is het enige dat daar telt.
 • marnix laureyns

  1 maand geleden
  Match laten herspelen is de ENIGE juiste oplossing.
 • jean pierre Tibermont

  1 maand geleden
  De juiste uitslag was 0-0 goal van Standard was buitenspel en het doelpunt van Club was wel degelijk hands en al de rest is supporterspraat !!!
 • BART MEEUWS

  1 maand geleden
  Christiaan Goethals ik telde er 3 bij Anderecht zondag : Amuzu, Sambi en Delcroix.. niet overdrijven aub
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"