Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Club-watcher zag Sclessin in het slot een fightclub worden door ontbreken VAR: “Dit krijg je toch niet meer uitgelegd?”

Croky CupWeg Europa League. Weg de Cup. Het ongenaakbaar gewaande Club Brugge heeft na een tumultueus slot plots alleen nog… de competitie. Onze Club-watcher Niels Poissonnier zag zeker geen propaganda voor het Belgisch voetbal: “Maar zelden was zo’n slechte match zo boeiend om naar te blijven kijken.”

54 reacties

 • Tim Candaele

  1 maand geleden
  Only in Belgium
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Neen Luc dan is dat niet rood. Enkel als hij het bewust doet om een goal te verkopen.
 • Luc Ostyn

  1 maand geleden
  Als een keeper buiten zijn strafschopgebied de bal met zijn hand raakt, is het dan geen rode kaart?
 • Sjonny Martero

  1 maand geleden
  Tweemaal gezichtsbedrog. In de ene cameraposities wel hands, in de andere niet. In de ene positie wel buitenspel. In de andere niet. En zo blijven we bezig.
 • Geert HERREMANS

  1 maand geleden
  Steeds hetzelfde verhaal van Clement en FCB in het algemeen : als ze verliezen ligt het aan iets of iemand anders nu is het weer het ontbreken van de VAR, in het verleden was het omdat de VAR niet in hun voordeel oordeelde, enzovoort. Als de scheidsrechter niet in hun voordeel fluit dan fluit hij in hun nadeel volgens hen. Een grote club verlaagt zich niet steeds tot dit niveau en durft ook eens in eigen boezem kijken. Niet zo Club, dus geen grote club.
 1. Antwerp heeft grootste ‘cupheld', maar Club(-spelers) hebben pak meer ervaring in bekerfinales dan die van ‘Great Old’
  Beker van België

  Antwerp heeft grootste ‘cupheld', maar Club(-spe­lers) hebben pak meer ervaring in bekerfina­les dan die van ‘Great Old’

  De grootste cupheld heeft Antwerp zaterdag met Lior Refaelov in de rangen, toch is het contrast qua ervaring met Club Brugge groot. Niet alleen in teamverband doorheen de clubgeschiedenis, maar ook bij de spelers die komend weekend tegenover elkaar staan. Zo verzamelde het collectief van Antwerp in totaal slechts acht finales, waarvan er slechts 3 gewonnen werden. ‘Rafa’ deed dat in 2015 met een historische winning goal tegen Anderlecht voor Club. In zijn overige drie finales trok hij wel aan het kortste eind. Bij Club wonnen Mechele en Vormer diezelfde beker met blauw-zwart, terwijl ook Deli (2x), Balanta (2x), Sobol (2x), Vanaken en Horvath eerder de cup wonnen. Mignolet kan zijn eerste beker winnen, al won de doelman eerder de Champions League. Afwachten of die ervaring in het bekertoernooi zaterdag doorslaggevend kan zijn.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april