Onze chef voetbal na Club Brugge - Antwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal na Club Brugge - Antwerp. © Belga

Onze chef voetbal ziet hoe Ruud Vormer Club naar kwartfinale schildert: “Dié motor lijdt geen kou”

Croky CupExit de bekerhouder. Gesneuveld waar zovele soldaten sneuvelen. Op Olympia. Comfortzone van Ruud Vormer. Rugnummer 25 is en blijft het hart van Club Brugge. Onze chef voetbal keek mee naar de bekerkraker tussen Club Brugge en Antwerp.

6 reacties

 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  rik cappelle ik heb deze aanslagen in het verleden ook door Brugge spelers zien doen daar heb ik u nooit kritiek zien op uiten. Als u iets niet wil zien op een voetbal veld zorg dan eerst dat je bij u eigen en uw eigen ploeg start
 • Vandeputte Patrick

  1 jaar geleden
  ben gewoon voor 1x blij dat ik daar geen 2u in de koude moest gaan zitten
 • elena de meulemeester

  1 jaar geleden
  Zeg Stefaan. Club begon maar na de rust vinniger en scherper druk te zetten? Ze deden het vanaf minuut 1 maar het begon maar vanaf de tweede helft op te leveren. De kou had een beetje je ogen toegevroren zeker?
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Eigenlijk is niet Club die winnaar van deze bekerwedstrijd maar de rechtgeaarde voetballiefhebber. Want stel u maar eens voor dat deze beulenploeg zich had gekwalificeerd voor de volgende ronde na de aanslagen van Verstraete en Hongla en tot 2x toe Seck. En dan deed opperslager Haroun nog niet eens mee. En dan nog eens anti-voetbal op de mat leggend ook. Geef mij dan maar Olsa Brakel.
 • Eddy Van Der Sijpt

  1 jaar geleden
  We hebben gezien dat club de beste en compleetste ploeg van België is maar als het snel en precies moet gaan lukt het ook weinig. Verwissel de doelmannen en denk dat Antwerpen dan had gewonnen. Ook dat Lamel Ze bij de 5 beste spelers op de Belgische velden behoort.
 1. INTERVIEW. “Ik moet dat niet wegsteken, ik ben heel nerveus”: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte hoopt op eerste prijs sinds de titel in 2015
  PREMIUM
  AA Gent
  11

  INTERVIEW. “Ik moet dat niet wegsteken, ik ben heel nerveus”: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte hoopt op eerste prijs sinds de titel in 2015

  Ivan De Witte (75) leeft op een flinke dosis adrenaline toe naar ‘Cup Final Day’, maandag op de Heizel. De voorzitter van AA Gent hoopt een prijs te kunnen vieren met een goed glas, om dinsdagochtend weer volop aan de slag te gaan met de toekomst van de club. “Het aflopende contract van Hein Vanhaezebrouck? We zijn daarmee bezig. Maar de overeenkomst is er nog niet. Ik denk dat Hein niet overhaast is en ik ook niet.”
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.