John van den Brom
Volledig scherm
PREMIUM
John van den Brom © Photo News

Onze chef voetbal vindt dat Genk Van den Brom na bekerexit niet kan ontslaan: “Scorebordbeleid is al even erg als scorebordjournalistiek”

Croky CupClub Brugge staat in de kwartfinale bij gratie van de strafschoppen. Na een spektakelwedstrijd waarin beide ploegen elkaar met defensieve flaters de loef afstaken. Racing Genk likt de wonden. Onze chef voetbal breekt daarbij een lans voor John van den Brom. “De realiteit is dat Racing Genk afgelopen week gewoon goed voetbal serveerde.”

13 reacties

 • Rudy Claes

  6 maanden geleden
  Dit Genk eindigt samen met Club , Union en Antwerp of Gent in play off 1
 • Frans Peeters

  6 maanden geleden
  Wat ben je als je goed voetbal brengt en de tegenstrever weet hoe je voetbalt op dezelfde manier en wie wil bij Genk nog trainer worden?.
 • Jan Willekens

  6 maanden geleden
  Zonder Onuachu durven de andere spelers weer voetballen en creatief zijn. Dit is onvoorspelbaar voor de tegenstander en op die manier volgen de goals wel. Daarenboven staan er nu ook 90 minuten 11 spelers op het veld; met Onuachu is dat maar 10. Als invaller de laatste 20 minuten is deze wel ideaal. Nu nog de verdediging op niveau krijgen en Genk is opnieuw vertrokken.
 • Ivan Beelaert

  6 maanden geleden
  Hoe kan je nu die trainer ontslaan al je ziet hoe die speler sukkelt over zijn eigen voeten in plaats van scoren en de wedstrijd was gespeeld.
 • ludo arijs

  6 maanden geleden
  John heeft geen Lang od De Ketelaere maar zeker geen Mignolet alhoewel ik mijn meening herzie die Leys straald echt veel meer uit dan zijn collega veel succes John supertrainer
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Marc Degryse over bekertriomf van AA Gent en kater bij Anderlecht: “RSCA staat nu voor een nog hogere muur”
  PREMIUM
  Croky Cup
  26

  Marc Degryse over bekertri­omf van AA Gent en kater bij Anderlecht: “RSCA staat nu voor een nog hogere muur”

  Marc Degryse spreekt van een verdiende bekertriomf voor AA Gent. “Hún drive en goesting waren groter”, aldus onze huisanalist, die het zonde vindt dat de Buffalo’s niet in de Champions’ play-offs zitten. Want een Genk-scenario kon zomaar... Van Anderlecht had Degryse meer verwacht. “Nu verlies je weer wat tijd. Ik vrees ook dat dit gevolgen zal hebben in de Champions’ play-offs.”