John van den Brom
Volledig scherm
PREMIUM
John van den Brom © Photo News

Onze chef voetbal vindt dat Genk Van den Brom na bekerexit niet kan ontslaan: “Scorebordbeleid is al even erg als scorebordjournalistiek”

Croky CupClub Brugge staat in de kwartfinale bij gratie van de strafschoppen. Na een spektakelwedstrijd waarin beide ploegen elkaar met defensieve flaters de loef afstaken. Racing Genk likt de wonden. Onze chef voetbal breekt daarbij een lans voor John van den Brom. “De realiteit is dat Racing Genk afgelopen week gewoon goed voetbal serveerde.”

13 reacties

 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Dit Genk eindigt samen met Club , Union en Antwerp of Gent in play off 1
 • Frans Peeters

  2 maanden geleden
  Wat ben je als je goed voetbal brengt en de tegenstrever weet hoe je voetbalt op dezelfde manier en wie wil bij Genk nog trainer worden?.
 • Jan Willekens

  2 maanden geleden
  Zonder Onuachu durven de andere spelers weer voetballen en creatief zijn. Dit is onvoorspelbaar voor de tegenstander en op die manier volgen de goals wel. Daarenboven staan er nu ook 90 minuten 11 spelers op het veld; met Onuachu is dat maar 10. Als invaller de laatste 20 minuten is deze wel ideaal. Nu nog de verdediging op niveau krijgen en Genk is opnieuw vertrokken.
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Hoe kan je nu die trainer ontslaan al je ziet hoe die speler sukkelt over zijn eigen voeten in plaats van scoren en de wedstrijd was gespeeld.
 • Ludo Arijs

  2 maanden geleden
  John heeft geen Lang od De Ketelaere maar zeker geen Mignolet alhoewel ik mijn meening herzie die Leys straald echt veel meer uit dan zijn collega veel succes John supertrainer
 1. Traditieclub Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”
  Play
  PREMIUM
  Beker van België
  4

  Traditie­club Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”

  Tweedeklasser Union, op een drempel van 1A, maakt zich op voor de bekerclash tegen Anderlecht. Een remake van september 2018 met toen als credo ‘C’est l’Union qui sourit’. 0-3 dankzij een hattrick van Niakaté. Voor herhaling vatbaar, die stunt? Coach Felice Mazzu: “Het is niet meer dezelfde context. Het zijn niet meer dezelfde ploegen. Maar we hopen opnieuw te stunten. Minder stress dan in de competitie? Gezonde stress is nodig om er op vooruit te gaan.”
 2. Absolute topaffiche tussen Genk en Club Brugge, Anderlecht trekt naar Seraing: alle achtste finales in de beker op een rij
  Croky Cup
  11

  Absolute topaffiche tussen Genk en Club Brugge, Anderlecht trekt naar Seraing: alle achtste finales in de beker op een rij

  Met Antwerp sneuvelde vanavond de eerste topclub in de Croky Cup. Meteen na afloop werd geloot voor de achtste finales. Er kwam één kraker uit de trommel: Racing Genk - Club Brugge. Anderlecht, dat La Louvière eenvoudig wipte, trekt naar Seraing en AA Gent neemt het op tegen tweedeklasser Lommel. De achtste finales worden op 30 november en 1 en 2 december afgewerkt.