Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
0
 • Paul Onuachu 87'

Onuachu scoort in extremis enige doelpunt in Limburgse derby, Genk bekert verder

Croky CupDe vreugde was groot, de opluchting misschien nog groter. Racing Genk versloeg STVV met het kleinste verschil na een flauwe Limburgse derby en heeft zijn plaatsje bij de laatste acht beet.

1 reactie

 • Dany Elen

  2 maanden geleden
  De minst slechtste heeft gewonnen!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Antwerp heeft grootste ‘cupheld', maar Club(-spelers) hebben pak meer ervaring in bekerfinales dan die van ‘Great Old’
  Beker van België

  Antwerp heeft grootste ‘cupheld', maar Club(-spe­lers) hebben pak meer ervaring in bekerfina­les dan die van ‘Great Old’

  De grootste cupheld heeft Antwerp zaterdag met Lior Refaelov in de rangen, toch is het contrast qua ervaring met Club Brugge groot. Niet alleen in teamverband doorheen de clubgeschiedenis, maar ook bij de spelers die komend weekend tegenover elkaar staan. Zo verzamelde het collectief van Antwerp in totaal slechts acht finales, waarvan er slechts 3 gewonnen werden. ‘Rafa’ deed dat in 2015 met een historische winning goal tegen Anderlecht voor Club. In zijn overige drie finales trok hij wel aan het kortste eind. Bij Club wonnen Mechele en Vormer diezelfde beker met blauw-zwart, terwijl ook Deli (2x), Balanta (2x), Sobol (2x), Vanaken en Horvath eerder de cup wonnen. Mignolet kan zijn eerste beker winnen, al won de doelman eerder de Champions League. Afwachten of die ervaring in het bekertoernooi zaterdag doorslaggevend kan zijn.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal