BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. “De rots in de branding”: enkele hoge scores bij vierend AA Gent, vijf Anderlecht-spelers flirten met buis

Croky CupMet één 9/10 en twee achten een knappe score voor enkele spelers van kersvers bekerwinnaar AA Gent. Bij een balend Anderlecht ook één acht, maar toch vooral vijf basisspelers die de Heizel nèt niet met een buis verlaten. Met onder meer iemand die een paar keer stevig op zichzelf vloekte. En terecht. Ons rapport van de bekerfinale.

20 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Hoedt en Magallan het kamikazeduo centrale verdedigers Anderlecht onwaardig. Gelukkig voor hen hebben ze goede backs en een zeer sterke keeper.
 • dany tavernier

  2 maanden geleden
  Hoedt verdient echt wel een zeven, het had zelfs een acht mogen zijn. Maar dan wel op honderd. Ballen in de tribunes trappen, dat kan ik ook. Misschien wat minder hard, dat is waar.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Als Hoedt een 7 verdient, dan denk ik dat je de beoordelingen op 20 punten zet. Hoedt kan geen pass op 2 m geven en zo iemand krijgt een profcontract op Anderlecht. Het enigste dat die man kan is goed lullen en zijn haar mooi leggen.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Rare scores wel, Hoedt een 7 komaan wie verzint zoiets, 2 punten teveel. Samoise slechts een 6 das ook niet echt correct das 1 punt te weinig. En wanneer gaat Anderlecht nu eens beseffen dat Rafaelov lang over de top is en nooit een heel seizoen een ploeg kan dragen.
 • Eric De Bruyne

  2 maanden geleden
  AA Gent verdiende winnaar, amai wat is dat met Anderlecht zo zwak, groetjes van een club Brugge supporter