Simon Mignolet.
Volledig scherm
Simon Mignolet. © Photo News

Mignolet geeft hands toe, maar Club Brugge furieus na gestuntel in slotfase: “Waar was de VAR?”

Croky CupWat een zootje! De late gelijkmaker van Club Brugge werd dan wel terecht afgekeurd, toch zette het optreden van ref Nathan Verboomen én de afwezigheid van de VAR kwaad bloed bij blauw-zwart: “Ze moeten dit zelfs niet proberen uit te leggen.”

93 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Mignolet heeft de bevestiging gegeven dat de scheids altijd gelijk moet hebben, anders wordt het een soep.
 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  In het misleiden van scheidsrechters daar zijn ze allemaal goed in! Schwalbes, ingebeelde blessures e.d., Mignolet had gewoon moeten zeggen dat hij hands maakte punt uit! En de scheidsen , die mogen hun job hebben hoor die worden toch altijd aanzien als pispaal!
 • Werner Dom

  1 maand geleden
  Mignolet behoort tot de top 3 van de influenceurs der arbiters van club Brugge samen met Franky Vanderelst en Timmy Symons. Bah
 • Danny Wauters

  1 maand geleden
  De VAR hier, de VAR daar. Clear error, geen clear error. Dit zijn de zaken die ervoor zorgen dat scheidsrechters niet meer in staat zijn om een degelijke wedstrijd te fluiten. De druk van big brother is watching, is te groot en speelt te veel in de hoofden. Zowel van de scheidsrechters als spelers. De perfectie bestaat niet, dat is de charme die het leven op en naast het veld met zich mee brengt. Je kan je op den duur gaan afvragen, wat doen de scheidsrechters nog op het veld.
 • Roeykens Herman

  1 maand geleden
  Was het handspel of niet, de bal werd alvast niet gedevieerd. Simon heeft alvast dit niet gevoeld en geeft hands toe naar aanleiding van de beelden. Deed Klaus dit bij vermeend buitenspel? Deze match had bij correct toegepaste regels zoveel mooier kunnen zijn! Inderdaad waar was de VAR!
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33