Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Marc Degryse op bezoek bij maatje Luc Nilis: “Was het financiële voorstel een beetje deftig geweest, werkte ik vandaag voor Anderlecht”

Belgisch voetbalLuc Nilis (54) was enthousiast en de samenwerking met Kompany liep prima. Toch heeft Nilis geen rol bij Anderlecht - “onbegrijpelijk”, vindt Marc Degryse, die naar aanleiding van AA Gent-Belisia zijn maatje interviewde. Degryse: “Je moet zien dat het woensdag geen afstraffing wordt. Je wil je toch niet belachelijk maken?” Nilis, die opveert na een zwarte periode: “Daar zorg ik wel voor.” 

12 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  die kunnen gewoon niemand deftig betalen , geld is op daar , ze zullen geen kampioen meer spelen geen omkoperij niemeer ,
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Typisch anderlecht,liever geld aan var en atbitrage,dat brengt meer punten op.
 • bob jansens

  1 maand geleden
  “Was het financiële voorstel een beetje deftig geweest, werkte ik vandaag voor Anderlecht”, maw (iemand bij) Anderlecht wou hem niet... anders was er wel een aanvaardbaar voorstel gekomen...
 • Jeroen Delft

  1 maand geleden
  In zijn tijd een van de beste voetballers ter wereld. Beter dan een Hazard, maar nooit de kans gehad om voor Real te spelen, want daar was hij ook geslaagd.
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Patrick. Traptechniek misschien wel maar voor dribbeltechniek waren er toch nog betere hoor. Lozano oa en ken je ook Nii Lamptey nog?
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.