Volledig scherm
© Photo News

Loting Croky Cup: Antwerp treft Genk, Oostende ontvangt Club Brugge en Anderlecht moet naar Moeskroen

Croky CupMeteen na de zestiende finales werd er geloot voor de achtste finales van de Croky Cup. Antwerp-Racing Genk is de leukste affiche. Oostende ontvangt daarnaast Club Brugge, Anderlecht moet naar Moeskroen en Standard treft Rebecq. De matchen worden op 3, 4 en 5 december gespeeld.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Anderlecht-fans ergeren zich wanneer Club paars-wit minutenlang tureluurs tikt, Clement: “Spelers blijven stappen zetten”
  Beker van België

  Anderlecht-fans ergeren zich wanneer Club paars-wit minuten­lang tureluurs tikt, Clement: “Spelers blijven stappen zetten”

  De ergernis was groot op de banken, tussen minuut 73 en 75. In die tijdspanne werd de suprematie van Club Brugge in het Lotto Park pijnlijk duidelijk. Blauw-zwart monopoliseerde de bal en ondanks dat Anderlecht fel probeerde te jagen, konden de West-Vlamingen de bal bijna veertig keer rondtikken. “Ik denk dat we duidelijk de verdiende winnaar zijn”, vatte Club-trainer Philippe Clement het samen.
 1. Vanaken: "Als je die 0-1 maakt, krijg je een compleet andere wedstrijd"
  Play

  Vanaken: "Als je die 0-1 maakt, krijg je een compleet andere wedstrijd"

 2. Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"
  Play

  Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"