Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Lierse K. LIE
1
EINDE
2
OH Leuven OHL
 • 80' Goal Jordi Liongola
 • Sory Kaba Goal 63' 86'

Kortrijk ontsnapt na strafschoppen aan uitschakeling tegen amateurclub Knokke, 1B-club Lommel kegelt Charleroi uit Croky Cup

Croky CupAnderlechtClub BruggeRacing Genk en AA Gent hebben zich probleemloos geplaatst voor de achtste finales van de Croky Cup. Charleroi werd dan weer uitgeschakeld door 1B-club Lommel, KV Kortrijk bibberde na een strafschoppenreeks naar winst tegen amateurclub Knokke en Beerschot legde er vier in het mandje bij Francs Borains.

2 reacties

 • Dirk Hanssns

  3 maanden geleden
  Beerschot eindelijk eens winnen ...
 • Louis Meeus

  3 maanden geleden
  Genk met de bibber op het lijf.
 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  10

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”