Junya Ito.
Volledig scherm
Junya Ito. © Photo News

HIGHLIGHTS. Ito, Bongonda en Muleka zorgen voor de goals in bekerfinale, Sissako pakt rood in het slot

1 reactie

 • Kris Van Alen

  1 jaar geleden
  Saai en langzaam voetbal. zeg. Hoe leuk was 2 jaar geleden het zo getergde maar o zo knap KV Mechelen uit 1B tegen AA Gent ! Dat was nog eens een bekerfinale !
 1. INTERVIEW. “Ik moet dat niet wegsteken, ik ben heel nerveus”: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte hoopt op eerste prijs sinds de titel in 2015
  PREMIUM
  AA Gent
  11

  INTERVIEW. “Ik moet dat niet wegsteken, ik ben heel nerveus”: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte hoopt op eerste prijs sinds de titel in 2015

  Ivan De Witte (75) leeft op een flinke dosis adrenaline toe naar ‘Cup Final Day’, maandag op de Heizel. De voorzitter van AA Gent hoopt een prijs te kunnen vieren met een goed glas, om dinsdagochtend weer volop aan de slag te gaan met de toekomst van de club. “Het aflopende contract van Hein Vanhaezebrouck? We zijn daarmee bezig. Maar de overeenkomst is er nog niet. Ik denk dat Hein niet overhaast is en ik ook niet.”
 2. Genk-spelers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantastisch!”
  Play
  Croky Cup
  35

  Gen­k-spe­lers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantas­tisch!”

  Teambus wordt partybus. De spelers en staf van Racing Genk kwamen vannacht omstreeks 01u00 toe aan de Luminus Arena mét de Beker van België in hun bezit. De Limburgers versloegen Standard gisteravond in de finale met 1-2. En of dat vlijtig werd gevierd. De spelers klommen het dak van de teambus op, trainer John van den Brom genoot, en voorzitter Peter Croonen gooide zich helemaal in het feestgedruis.