BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Mechelen KVM
2
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • 66' Goal Igor De Camargo
 • 116' Goal Nikola Storm
 • Thibo Somers Goal 29'

Hattrick versus tweeklapper en door het oog van de naald: ook AA Gent, KV Mechelen, Eupen, OHL en KV Kortrijk naar kwartfinales Croky Cup

Croky CupAA Gent, KV Mechelen, Eupen, OH Leuven en KV Kortrijk staan net als Anderlecht  en Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. De Buffalo’s rekenden relatief eenvoudig af met Lommel: 0-2KV Mechelen nam pas in minuut 117 afstand van Cercle Brugge. Am Kehrweg boog hattrickheld Prevljak een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem. OH Leuven kroop in de slotminuten dan weer door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. KV Kortrijk versloeg  KV Oostende.

3 reacties

 • Charly Vanderperre

  2 maanden geleden
  Goedzo , cercle doet een goede zaak ! Zal hen leren de coach te ontslaan!
 • Anne Vansant

  2 maanden geleden
  Gabor verslaat zijn eigen doelman bij 2-0 😊
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Komaan Zulte winnen op Eupen ✌️
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.