Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bouchez. © Joel Hoylaerts / Photonews

Georges-Louis Bouchez, voorzitter van MR en Francs Borains: “In het voetbal heb ik geen vijanden, denk ik”

Croky Cup“Zou u over Francs Borains schrijven mocht ik niet de voorzitter zijn? Neen, toch?” Bull’s eye. Georges-Louis Bouchez (35) weet dat hij de media als een magneet aantrekt nu ‘zijn’ club in de 1/16de finales van de Beker vanavond Beerschot treft. “Uiterlijk probeer ik rustig te zijn, maar vanbinnen...”

6 reacties

 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Dit is de groet reden waarom voetballers en andere sporters en clubs die voordelen hebben te veel politici hebben daar profijt bij
 • Ronny Cypers

  1 jaar geleden
  Daarom moesten de voetballers niet meer bijdragen natuurlijk. Van voetballers en andere rijken moet je afblijven volgens Bouchez.
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Denkt ge maar zijt ge zeker? Denk het niet!!!!
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Als hij mijn belastingen in verhouding met mijn inkomen op dezelfde verhouding brengt als bij de voetballers wordt hij ook mijn vriend. Waar wacht hij op om nog meer vrienden te maken.
 • Erik Wymeersch

  1 jaar geleden
  En alle werknemers maar sociale bijdragen en belastingen betalen , niet voor de rijkelijk betaalde voetballers .
 1. Zulte Waregem in halve finales: Fadera en “patron” Vormer (vanop de stip) nekken tien Kanaries
  Play
  Croky Cup
  6

  Zulte Waregem in halve finales: Fadera en “patron” Vormer (vanop de stip) nekken tien Kanaries

  Twee thuiszeges op rij: bij Zulte Waregem kan de pret niet op. De strijd om het behoud wordt er nog een van lange adem, maar tussendoor kan Essevee zijn seizoen wat kleur geven in de beker. Tegen tien Kanaries van Sint-Truiden, dat al na 44 seconden keeper Schmidt met rood zag afdruipen, moest het team van Mbaye Leye niet eens goed spelen om toch het verschil te maken. Alieu Fadera en Ruud Vormer (vanop de stip) scoorden, en vooral de Nederlander - die zich opnieuw als absolute patron van het team manifesteerde - werd daar hartstochtelijk om bejubeld. Vrijdag kent Zulte Waregem zijn tegenstander in de halve finales.
 2. Gemiste kansen breken AA Gent opnieuw zuur op: “Dat het weer 6-1 had moeten zijn? Dat is misschien overdreven, maar het komt toch in de buurt”
  Play
  Croky Cup
  20

  Gemiste kansen breken AA Gent opnieuw zuur op: “Dat het weer 6-1 had moeten zijn? Dat is misschien overdreven, maar het komt toch in de buurt”

  AA Gent domineerde Club Brugge, AA Gent dwong ruim voldoende kansen af - tot een strafschop toe - om het laken naar zich toe te trekken, maar aan het einde van de rit stond er in de Ghelamco Arena 0-1 op het scorebord. AA Gent beloonde zichzelf niet. Wéér niet. “Het verhaal van ons seizoen”, jammerde Gent-coach Hein Vanhaezebrouck na afloop.
 1. KIJK. “Die fout mag ik nooit maken”: de pijnlijke blunder van Mignolet
  Play
  Croky Cup
  51

  KIJK. “Die fout mag ik nooit maken”: de pijnlijke blunder van Mignolet

  Simon Mignolet was duidelijk teleurgesteld na de zware 1-4-nederlaag van Club Brugge tegen STVV. “We zijn enorm ontgoocheld dat we uit de beker liggen. We starten goed aan de wedstrijd en we komen oververdiend 1-0 voor, maar daarna maak ik een persoonlijke fout die nooit mag gebeuren. In de openingsfase van de tweede periode zijn we opnieuw de betere ploeg, maar plots maken ze een ‘lucky goal’ en dan kom je in een situatie terecht dat je vreest voor de uitschakeling. Net dan mogen we de kopjes niet laten hangen en dat is vandaag wel gebeurd.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.