Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bouchez. © Joel Hoylaerts / Photonews

Georges-Louis Bouchez, voorzitter van MR en Francs Borains: “In het voetbal heb ik geen vijanden, denk ik”

Croky Cup“Zou u over Francs Borains schrijven mocht ik niet de voorzitter zijn? Neen, toch?” Bull’s eye. Georges-Louis Bouchez (35) weet dat hij de media als een magneet aantrekt nu ‘zijn’ club in de 1/16de finales van de Beker vanavond Beerschot treft. “Uiterlijk probeer ik rustig te zijn, maar vanbinnen...”

6 reacties

 • Linda D'Haese

  3 maanden geleden
  Dit is de groet reden waarom voetballers en andere sporters en clubs die voordelen hebben te veel politici hebben daar profijt bij
 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  Daarom moesten de voetballers niet meer bijdragen natuurlijk. Van voetballers en andere rijken moet je afblijven volgens Bouchez.
 • Etienne De Bondt

  3 maanden geleden
  Denkt ge maar zijt ge zeker? Denk het niet!!!!
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Als hij mijn belastingen in verhouding met mijn inkomen op dezelfde verhouding brengt als bij de voetballers wordt hij ook mijn vriend. Waar wacht hij op om nog meer vrienden te maken.
 • Erik Wymeersch

  3 maanden geleden
  En alle werknemers maar sociale bijdragen en belastingen betalen , niet voor de rijkelijk betaalde voetballers .
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.