Genk pakt voor bekerfinale uit met speciale bus die is volgeplakt met foto’s van 3.500 fans

Croky CupRacing Genk moet het zondag in de bekerfinale tegen Standard zonder de steun van de fans in het stadion doen, maar die supporters zullen er dankzij een creatieve ingreep toch bij zijn. De Limburgers pakken zondag uit met een speciale bus, die is versierd met foto’s van 3.500 supporters. 

4 reacties

 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  Het zal moeilijk zijn om daar 1 intelligent gezicht tussen te vinden! STVV steunt Standard!
 • Bart Motmans

  2 maanden geleden
  Inderdaad geweldige actie. Onze ploeg voor altijd!
 • Matthias Reynaert

  2 maanden geleden
  Een topclub waar veel andere clubs een voorbeeld aan kunnen nemen. Een op en top professioneel beleid.
 • alain wielemans

  2 maanden geleden
  Mooi gebaar van KRC in samenwerking met HBVL...Top 😀
 1. Traditieclub Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”
  Play
  PREMIUM
  Beker van België
  4

  Traditie­club Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”

  Tweedeklasser Union, op een drempel van 1A, maakt zich op voor de bekerclash tegen Anderlecht. Een remake van september 2018 met toen als credo ‘C’est l’Union qui sourit’. 0-3 dankzij een hattrick van Niakaté. Voor herhaling vatbaar, die stunt? Coach Felice Mazzu: “Het is niet meer dezelfde context. Het zijn niet meer dezelfde ploegen. Maar we hopen opnieuw te stunten. Minder stress dan in de competitie? Gezonde stress is nodig om er op vooruit te gaan.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!