BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
1
 • Lior Refaelov 25'

Geen dubbel voor Club Brugge: Lior Refaelov nekt zijn ex-ploeg en schenkt Antwerp de beker

Croky CupNiet favoriet Club Brugge, wél Antwerp mocht vanavond de beker omhoog steken in een leeg Koning Boudewijnstadion. Leko en matchwinnaar Refaelov vierden tegen een ontluisterend zwak blauw-zwart, dat uiteindelijk naast de dubbel grijpt. The Great Old mag ten koste van Charleroi rechtstreeks naar de poules van de Europa League.

42 reacties

 • Ber Mascotti

  11 maanden geleden
  Proficiat, terechte winnaar. Brugge te mak en inspiratieloos. Terug met beide voetjes op de grond.
 • Hugo Wouters

  11 maanden geleden
  Is dat de verdediging van Brugge dit jaar? Een Antwerpspeler ontvangt vrij de bal op rechts net over de middenlijn, de Brugge verdediger staat op ongeveer 5 meter ervandaan, en wat doet die gast, gewoon op afstand meelopen met de Antwerpspeler tot in eigen backaerea, waar de kans om te scoren procentueel verhoogt. Op die fase kon Mignolet de zaak nog redden. Maar even later dezelfde scene op links waaruit Rafaelov kan scoren.
 • Ludwig Janssens

  11 maanden geleden
  Ik hoop dat leko niet hetzelfde doet met refaelov bij brugge. Hier kan hij hem zeker nog gebruiken.
 • Danny Buyse

  11 maanden geleden
  Antwerp was verdedigend heel sterk en snel in het counteren. Bij Club was het te traag in de eerste helft en de deuren stonden achteraan allemaal open. In de 2de helft Antwerp niet meer gezien en Club kon amper kansen bijeen voetballen tegen een muur.
 • marnix laureyns

  11 maanden geleden
  Antwerp geeft een sterk blok en fysiek sterke voetballers staan. Proficiat aan deze spelers.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.