BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
1
 • Lior Refaelov 25'

Geen dubbel voor Club Brugge: Lior Refaelov nekt zijn ex-ploeg en schenkt Antwerp de beker

Croky CupNiet favoriet Club Brugge, wél Antwerp mocht vanavond de beker omhoog steken in een leeg Koning Boudewijnstadion. Leko en matchwinnaar Refaelov vierden tegen een ontluisterend zwak blauw-zwart, dat uiteindelijk naast de dubbel grijpt. The Great Old mag ten koste van Charleroi rechtstreeks naar de poules van de Europa League.

42 reacties

 • Ber Mascotti

  10 maanden geleden
  Proficiat, terechte winnaar. Brugge te mak en inspiratieloos. Terug met beide voetjes op de grond.
 • Marcel Wouters

  10 maanden geleden
  Is dat de verdediging van Brugge dit jaar? Een Antwerpspeler ontvangt vrij de bal op rechts net over de middenlijn, de Brugge verdediger staat op ongeveer 5 meter ervandaan, en wat doet die gast, gewoon op afstand meelopen met de Antwerpspeler tot in eigen backaerea, waar de kans om te scoren procentueel verhoogt. Op die fase kon Mignolet de zaak nog redden. Maar even later dezelfde scene op links waaruit Rafaelov kan scoren.
 • Ludwig Janssens

  10 maanden geleden
  Ik hoop dat leko niet hetzelfde doet met refaelov bij brugge. Hier kan hij hem zeker nog gebruiken.
 • Danny Buyse

  10 maanden geleden
  Antwerp was verdedigend heel sterk en snel in het counteren. Bij Club was het te traag in de eerste helft en de deuren stonden achteraan allemaal open. In de 2de helft Antwerp niet meer gezien en Club kon amper kansen bijeen voetballen tegen een muur.
 • marnix laureyns

  10 maanden geleden
  Antwerp geeft een sterk blok en fysiek sterke voetballers staan. Proficiat aan deze spelers.