Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAS Eupen EUP
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
 • 48' Goal Jonathan Heris

Exit Gent in de Croky Cup: dramatisch seizoen Buffalo’s bereikt in Eupen nieuw dieptepunt

Croky CupHet pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt.

31 reacties

 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Dat ze al de voetbalvedetten nu eens een minimum loon geven en hen enkel extra betalen als ze een goede wedstrijd spelen ( ook al is er verlies ) , het voetbal zou er mooier en beter kunnen van worden .
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Vanhaezebrouck heeft als analist dit seizoen Kompany ook nog staan uitlachen. Hein heeft al zijn kansen gekregen bij R. Genk en Anderlecht en heeft er toen niet veel van terecht gebracht. Zijn 2de doorkomst bij AA Gent kan je ook niet echt een succes noemen. Benieuwd wat het bestuur met hem gaat doen als ze buiten de top 8 vallen.
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Hein de supertrainer met het super grote ego zou het eens gaan doen maar het is niets geworden straks nog de oprotpremie en klaar
 • Tony Troch

  1 jaar geleden
  En ze waren nochtans ook klaar om club te ontvangen... . Heintje toch.
 • frank voorspoels

  1 jaar geleden
  Oei Billy Turf , aan wie lag het nu het verliezen ??? Veld , tegenstanders die niet wilden spelen zoals jij het dacht , scheidsrechter , geen VAR ??? Ben echt benieuwd met wat hij nu gaat afkomen .
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Gemiste kansen breken AA Gent opnieuw zuur op: “Dat het weer 6-1 had moeten zijn? Dat is misschien overdreven, maar het komt toch in de buurt”
  Play
  Croky Cup
  20

  Gemiste kansen breken AA Gent opnieuw zuur op: “Dat het weer 6-1 had moeten zijn? Dat is misschien overdreven, maar het komt toch in de buurt”

  AA Gent domineerde Club Brugge, AA Gent dwong ruim voldoende kansen af - tot een strafschop toe - om het laken naar zich toe te trekken, maar aan het einde van de rit stond er in de Ghelamco Arena 0-1 op het scorebord. AA Gent beloonde zichzelf niet. Wéér niet. “Het verhaal van ons seizoen”, jammerde Gent-coach Hein Vanhaezebrouck na afloop.