Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
0
 • Jonathan Heris 48'

Exit Gent in de Croky Cup: dramatisch seizoen Buffalo’s bereikt in Eupen nieuw dieptepunt

Croky CupHet pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt.

31 reacties

 • pierre De Smet

  2 maanden geleden
  Dat ze al de voetbalvedetten nu eens een minimum loon geven en hen enkel extra betalen als ze een goede wedstrijd spelen ( ook al is er verlies ) , het voetbal zou er mooier en beter kunnen van worden .
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Vanhaezebrouck heeft als analist dit seizoen Kompany ook nog staan uitlachen. Hein heeft al zijn kansen gekregen bij R. Genk en Anderlecht en heeft er toen niet veel van terecht gebracht. Zijn 2de doorkomst bij AA Gent kan je ook niet echt een succes noemen. Benieuwd wat het bestuur met hem gaat doen als ze buiten de top 8 vallen.
 • Marc Sierens

  2 maanden geleden
  Hein de supertrainer met het super grote ego zou het eens gaan doen maar het is niets geworden straks nog de oprotpremie en klaar
 • Tony Troch

  2 maanden geleden
  En ze waren nochtans ook klaar om club te ontvangen... . Heintje toch.
 • frank voorspoels

  2 maanden geleden
  Oei Billy Turf , aan wie lag het nu het verliezen ??? Veld , tegenstanders die niet wilden spelen zoals jij het dacht , scheidsrechter , geen VAR ??? Ben echt benieuwd met wat hij nu gaat afkomen .
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56