BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Mechelen KVM
1
EINDE
3
KAS Eupen EUP
 • 22' Goal Igor De Camargo
 • Julien Ngoy Goal 54'
 • Smail Prevljak Goal 82' 90'+5'

Eupen buigt achterstand om in Mechelen en mag zich opmaken voor halve finales

Croky CupWeg bekerdroom. KV Mechelen is voor het tweede jaar op rij gestrand in de kwartfinales van de Croky Cup. Het verloor in eigen huis met 1-3 tegen Eupen na twee late treffers van Prevljak.

6 reacties

 • Gertjan De Muyter

  1 jaar geleden
  Wat een partijdig artikel (weeral). Zeker die laatste zin, alsof het een zekerheid was dat Mechelen zou doorgaan. En dat is bij elke match van Eupen zo, ongeacht hoe goed ze spelen.
 • Dimitri Moiny

  1 jaar geleden
  Worden scheidsrechters in Belgie nog steeds extra betaald om partijdig te zijn? Want deze match was hier een mooi voorbeeld van.
 • Jeanpol Buyle

  1 jaar geleden
  Ja, Mechelen en Eupen zijn niet te vergelijken met gent en standard. Is toch logisch dat ze deze uitzenden
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Stop de geleide loting van de corrupte bond. De bond krijgt een orgasme als ze zien dat er alleen 1A ploegen nog bekeren. Ik volg enkel Nederland en de FA cup nog. Das tenminste eerlijk.
 • Patrick Vriends

  1 jaar geleden
  Profiteer ervan want publiek is gedaan loop maar op de meir om te shoppen zoals duizenden mieren dat is veilig.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.