Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Jackson Muleka 84'
 • Junya Ito 48'
 • Theo Bongonda 80'

De beker gaat naar Racing Genk! Limburgers kloppen Standard na goals Ito en Bongonda

Croky CupRacing Genk mag z’n vijfde Beker van België in de prijzenkast zetten. ‘t Werd nog even nagelbijten, maar uiteindelijk haalden de Limburgers het verdiend van Standard: het werd 1-2.

32 reacties

 • Alexander Proot

  2 maanden geleden
  Proficiat! Verdiend !
 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 maanden geleden
  Ik het voetbal bestaan Corona precies niet Ik hoop dat er boetes volgen En dan zeggen die nog dat ze feestjes gaan bouwen Je moet het maar durven zeggen terwijl wij al 15 maanden in ons kot zitten Binnenkort meer meer besmettingen
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Dik verdiend van Racing om blijvend de aanvallende ploeg te zijn ook al was de eerste helft niet zo goed de wedstrijd zat op slot maar de tweede helft van Genk was weer om te genieten.
 • Jakubka Jakubka

  2 maanden geleden
  Voor de voetbal doen de fans alles ...behalve voor onze vrijheid durven ze niks,de mensen zijn schapen en lopen recht de afgrond in.
 • raymond van der craen

  2 maanden geleden
  @Raf Taghon, dacht je nu echt dat Standard verlengingen kon afdwingen, je kan tijdig van je nachtrust genieten.
 1. Genk-spelers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantastisch!”
  Play
  Croky Cup
  35

  Gen­k-spe­lers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantas­tisch!”

  Teambus wordt partybus. De spelers en staf van Racing Genk kwamen vannacht omstreeks 01u00 toe aan de Luminus Arena mét de Beker van België in hun bezit. De Limburgers versloegen Standard gisteravond in de finale met 1-2. En of dat vlijtig werd gevierd. De spelers klommen het dak van de teambus op, trainer John van den Brom genoot, en voorzitter Peter Croonen gooide zich helemaal in het feestgedruis.
 2. Traditieclub Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”
  Play
  PREMIUM
  Beker van België
  4

  Traditie­club Union hoopt op bekerstunt tegen Anderlecht en lijkt stilaan helemaal terug: “Een erfgoed om trots op te zijn”

  Tweedeklasser Union, op een drempel van 1A, maakt zich op voor de bekerclash tegen Anderlecht. Een remake van september 2018 met toen als credo ‘C’est l’Union qui sourit’. 0-3 dankzij een hattrick van Niakaté. Voor herhaling vatbaar, die stunt? Coach Felice Mazzu: “Het is niet meer dezelfde context. Het zijn niet meer dezelfde ploegen. Maar we hopen opnieuw te stunten. Minder stress dan in de competitie? Gezonde stress is nodig om er op vooruit te gaan.”