Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
4
EINDE
1
OH Leuven OHL
 • 40' Goal Charles De Ketelaere
 • 45'+5' Goal Éder Balanta
 • 64' Goal Noa Lang
 • 90'+1' Goal Hans Vanaken
 • Xavier Mercier Goal 58'

Club Brugge straft geblunder bij OHL genadeloos af en knokt zich bij laatste vier

Croky CUpClub Brugge heeft zich bij de laatste vier van de Croky Cup geschaard. Via goals van De Ketelaere en Balanta werd de witte Leuvense muur vlak voor rust gesloopt. Mercier leek het nog even spannend te maken, maar geblunder achterin werd genadeloos afgestraft. In het slot duwde Vanaken de harde 4-1-cijfers tegen de touwen.

1 reactie

 • john dewit

  5 maanden geleden
  Vormer terug op de bank?
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Genk-spelers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantastisch!”
  Play
  Croky Cup
  35

  Gen­k-spe­lers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantas­tisch!”

  Teambus wordt partybus. De spelers en staf van Racing Genk kwamen vannacht omstreeks 01u00 toe aan de Luminus Arena mét de Beker van België in hun bezit. De Limburgers versloegen Standard gisteravond in de finale met 1-2. En of dat vlijtig werd gevierd. De spelers klommen het dak van de teambus op, trainer John van den Brom genoot, en voorzitter Peter Croonen gooide zich helemaal in het feestgedruis.