Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
1
 • Dieumerci Mbokani 83'
 • Jovan Stojanovic 69'

Antwerp en Kortrijk spelen gelijk in zinderende cupmatch: Mbokani voorkomt nederlaag na penaltymisser Lamkel Zé

Croky CupAi, Antwerp. 1-1 werd het, 5-0 of zo had het moeten zijn. Ai, Lamkel Zé ook. Wéér hij eiste de hoofdrol op. En da’s voor alle duidelijkheid niet positief. Zé miste een penalty - die hij niet mocht trappen - en was zo andermaal de schlemiel bij de Great Old. 

8 reacties

 • Freddy Van Hulst

  1 jaar geleden
  Ze. Bye bye hoop ik nu echt wel. Weer n match ZONDER enige positieve aanwezigheid.
 • Sven Stolk

  1 jaar geleden
  Voor Antwerp is het team belangrijker als 1 speler Lamkel Ze, die komt zichzelf wel tegen. Dus Antwerp verder zonder het probleemkind. Pas dan zullen ze hun doelen bereiken. Waarschijnlijk denkt hun investeerder ook zo.
 • dirk verhelst

  1 jaar geleden
  Lamkel kost ons europees en nu misschien ook bekerfinale , buitenstampen dat ventje , ander en beter , zo'n uitzonderlijk tallent is hij nu ook zeker niet !!
 • Sven Stolk

  1 jaar geleden
  1 ploeg met beker drang en was Kortrijk. Antwerp teveel op ego met re weinig kwaliteit. Antwerp moet af van zijn Lamkel Ze en herpakken. Als ze zo blijven modderen is zelfs P1 zeker geen feit. Trainer van Antwerp heeft toch serieus werk te verrichten. Zondag tegen Waregem?
 • Pieter geens

  1 jaar geleden
  Ze waren al aan het zweven net zoals club Brugge!
 1. ‘t Is weer prijs met Didier Lamkel Zé nadat hij tot woede van Bölöni penalty opeist, mist en meteen na zijn vervanging het stadion verlaat: “Sorry”
  Croky Cup

  ‘t Is weer prijs met Didier Lamkel Zé nadat hij tot woede van Bölöni penalty opeist, mist en meteen na zijn vervanging het stadion verlaat: “Sorry”

  Didier Lamkel Zé heeft zijn stilaan erg twijfelachtige reputatie vanavond opnieuw alle eer aangedaan. De Kameroener eiste even voor het uur een penalty op bij een 0-0-stand, alleen om die te missen. Iets later verliet hij na zijn vervanging meteen het stadion. “Nogmaals sorry aan de ploegmaats en de fans”, reageerde hij op Instagram. Dat terwijl de ploegmaats het één voor één gehad hebben met hem.
 2. Club Brugge op volle sterkte voor bekerfinale: Deli, Mata en Diatta zijn fit
  Beker van België

  Club Brugge op volle sterkte voor bekerfina­le: Deli, Mata en Diatta zijn fit

  Just in time. De generale repetitie tegen Lille lieten ze nog aan zich voorbijgaan, maar niet de bekerfinale. Simon Deli, Clinton Mata en Krépin Diatta zijn klaar voor de clash met Antwerp FC. Het drietal traint opnieuw voluit, waardoor Clement morgenavond op zijn sterkste elf kan rekenen. Mét Deli en Mata krijgt de defensie van Club een ferme kwaliteitsinjectie. Om nog te zwijgen van de dribbels en flitsen waarmee Diatta voorin het verschil kan maken – hij loodste Club mee naar de finale. Het enige voorbehoud dat er is: Mata deed in de aanloop naar de bekerfinale amper wedstrijdritme op. Maar dan nog. Puur op talent en ervaring is de publiekslieveling van blauw-zwart twee klassen beter dan zijn concurrent Kossounou. Club trekt vanaf vanmiddag op afzondering in het Brusselse, en traint vanavond een laatste keer in het Koning Boudewijnstadion. Niemand bij de landskam­pioen testte woensdag positief op Covid-19.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart