Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Paul Mukairu 29'
 • Majeed Ashimeru 67'

Anderlecht plaatst zich ondanks gemiste kansen voor volgende ronde na verdiende zege bij FC Luik

Croky CupAnderlecht heeft de eerste klif in de Croky Cup zonder problemen omzeild. Paars-wit voetbalde op het veld van FC Luik een resem kansen bij elkaar, maar de afwerking blijft een werkpunt. De ploeg van Vincent Kompany won uiteindelijk met 0-2, onder meer dankzij een doelpunt van debutant Ashimeru. In de volgende ronde wacht Union.

21 reacties

 • Jonas Van snee

  7 maanden geleden
  Huilen met de pet op, volgende ronde liggen ze eruit.
 • Johan Hendrickx

  7 maanden geleden
  Wat een schabouwelijke vertoning en dan nog tegen een ploegje dat al 4 maanden niet meer gespeeld heeft.
 • Linda De Vreese

  7 maanden geleden
  Was dat een foto van Anderlecht of van de Afrika cup?
 • Hendrik Peetersen

  7 maanden geleden
  Knap van Anderlecht om van Club Luik, toch een grotere en betere ploeg met een rijker verleden te winnen. Nu nog tegen Janneke en Mieke van de competitie en het behoud is verzekerd.
 • Warre Daelemans

  7 maanden geleden
  Ashimeru wordt een topper!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.