BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht ontvangt Kortrijk, Club krijgt OHL over de vloer en ook Gent-Standard en Mechelen-Eupen in kwartfinales Croky Cup

Croky CupNadat Standard zich als laatste bij de acht overblijvers in de Croky Cup schaarde, werd onmiddellijk geloot voor de kwartfinales. Anderlecht ontvangt Kortrijk, Club Brugge krijgt OH Leuven over de vloer. Voorts is er AA Gent-Standard en KV Mechelen-Eupen. De kwartfinales vinden plaats op 22 en 23 december. 

15 reacties

 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Rachid Heb de loting live gezien op RTL Tvi. Dus was zeker geen geleide loting
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Zelfs tegen de amateurs van Kortrijk zal het de pottenstampers van kompany niet lukken
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Loting was live te zien op Club RTL en was helemaal volgens de regels.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  De sterkste vier ploegen ontlopen mekaar en genieten ook nog eens het thuisvoordeel. Het is misschien toch raadzaam om vanaf de kwartfinales een neutraal terrein te zoeken. De Heizel misschien ?
 • ringo van der pulst

  2 maanden geleden
  Het zijn allemaal 1a ploegen dus wat valt er te zagen?Andere jaren was er zelfs door sommige topploegen geen goesting in de beker,nu wel en dit is dan het resultaat.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.