BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
5

Anderlecht is de ploeg van ‘t stad: het smeert Union forfaitcijfers aan na dubbels Nmecha en Diaby

Croky CupAnderlecht heeft het laatste ticket voor de kwartfinales van de Croky Cup beet. De mannen van Vincent Kompany namen pas in de tweede helft echt afstand van een in de eerste helft nochtans moedig Union. Nmecha (x2), Mukairu en Diaby (x2) zorgden uiteindelijk zelfs nog voor 0-5-forfaitcijfers. 

6 reacties

 • David Van Petegem

  6 maanden geleden
  Bij 0-1 dacht Cullen dat hij keeper was, maar Lardot zag er geen graten i . Zo is het niet 'n moeilijk om als ploeg tewinnen.
 • Jesse Goormans

  6 maanden geleden
  Goed gespeeld, nooit u tegenstander onderschatten en denken dat het makkelijk gaat zijn. Nu rijst enkel de vraag "kunnen ze dit doortrekken in de reguliere competitie " dit is al meer RSCA waardig maar nog ver weg van de periode met Rad ,Keller etc. Maar doe zeker zo verder.
 • Nolle Verdonck

  6 maanden geleden
  Counterploeg vant stad. Ik zoi toch liever in de gezonde schoenen van union willen staan dan in die van het constant lottopark
 • Stefaan Cammans

  6 maanden geleden
  Er is maar één club in Brussel en dat is Anderlecht. Ondanks alle nostalgie en drang naar vroeger stelt Union niks voor. Idem voor RWDM. De gouden jaren van het Brusselse voetbal komen nog niet direct terug.
 • sven McAllister

  6 maanden geleden
  Eindelijk eens gewonnen met efficiëntie!