BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
5

Anderlecht is de ploeg van ‘t stad: het smeert Union forfaitcijfers aan na dubbels Nmecha en Diaby

Croky CupAnderlecht heeft het laatste ticket voor de kwartfinales van de Croky Cup beet. De mannen van Vincent Kompany namen pas in de tweede helft echt afstand van een in de eerste helft nochtans moedig Union. Nmecha (x2), Mukairu en Diaby (x2) zorgden uiteindelijk zelfs nog voor 0-5-forfaitcijfers. 

6 reacties

 • David Van Petegem

  6 maanden geleden
  Bij 0-1 dacht Cullen dat hij keeper was, maar Lardot zag er geen graten i . Zo is het niet 'n moeilijk om als ploeg tewinnen.
 • Jesse Goormans

  6 maanden geleden
  Goed gespeeld, nooit u tegenstander onderschatten en denken dat het makkelijk gaat zijn. Nu rijst enkel de vraag "kunnen ze dit doortrekken in de reguliere competitie " dit is al meer RSCA waardig maar nog ver weg van de periode met Rad ,Keller etc. Maar doe zeker zo verder.
 • Nolle Verdonck

  6 maanden geleden
  Counterploeg vant stad. Ik zoi toch liever in de gezonde schoenen van union willen staan dan in die van het constant lottopark
 • Stefaan Cammans

  6 maanden geleden
  Er is maar één club in Brussel en dat is Anderlecht. Ondanks alle nostalgie en drang naar vroeger stelt Union niks voor. Idem voor RWDM. De gouden jaren van het Brusselse voetbal komen nog niet direct terug.
 • sven McAllister

  6 maanden geleden
  Eindelijk eens gewonnen met efficiëntie!
 1. Genk-spelers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantastisch!”
  Play
  Croky Cup
  35

  Gen­k-spe­lers door het dolle heen bij aankomst aan Luminus Arena, voorzitter Croonen feest mee op dak van teambus: “Fantas­tisch!”

  Teambus wordt partybus. De spelers en staf van Racing Genk kwamen vannacht omstreeks 01u00 toe aan de Luminus Arena mét de Beker van België in hun bezit. De Limburgers versloegen Standard gisteravond in de finale met 1-2. En of dat vlijtig werd gevierd. De spelers klommen het dak van de teambus op, trainer John van den Brom genoot, en voorzitter Peter Croonen gooide zich helemaal in het feestgedruis.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.