Patrick, de tweede van rechts, zal zijn containerpark hard missen.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick, de tweede van rechts, zal zijn containerpark hard missen. © Dirk Desmet

Wachter Patrick trok met een zwaar hart en voor de laatste keer dit jaar de poort van ‘zijn’ recyclagepark achter zich dicht: “Dit is mijn tweede thuis. De klanten zijn als familie”

BegijnendijkIn het recyclagepark van Begijnendijk beleefde parkwachter Patrick Naes (56) dit weekend emotionele momenten. Zaterdag om 16 uur sloot hij voor de laatste keer de poorten. De laatste keer in een jaar, want het park blijft dicht tot begin maart 2022 omdat het volledig verbouwd wordt. “Ik ga dit hier echt missen. Ook de mensen die hier komen ken ik zo goed en sommigen zal ik nu lang niet zien”, klinkt het droef.  

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Hoe ons land de heropening van terrassen liever niet ziet: overvolle terrassen in Londen
  Play

  Hoe ons land de heropening van terrassen liever niet ziet: overvolle terrassen in Londen

 2. Brandende ambulance ontploft, drie mensen verschroeid
  Play

  Brandende ambulance ontploft, drie mensen ver­schroeid