De 78-jarige man uit Begijnendijk is aangehouden in afwachting van zijn uitlevering aan ons land.
Volledig scherm
De 78-jarige man uit Begijnendijk is aangehouden in afwachting van zijn uitlevering aan ons land. © Policia Nacional

Voortvluchtige (78) uit Begijnendijk in Spanje opgepakt op verdenking van kindermisbruik

De Spaanse politie heeft een voortvluchtige man met de Belgische nationaliteit gearresteerd in de buurt van Alicante. Dat melden lokale media. De man (78) zou in ons land twintig jaar cel riskeren voor de aanranding van een minderjarige in zijn huis in Begijnendijk.

0 reacties

 1. Hulshout is 200ste FairTradeGemeente in Vlaanderen: “Op deze manier maken we er samen een betere wereld van”
  Hulshout

  Hulshout is 200ste FairTrade­Ge­meen­te in Vlaanderen: “Op deze manier maken we er samen een betere wereld van”

  In de Parochiezaal van Hulshout verzamelden zaterdagvoormiddag tientallen dorpelingen om samen de titel ‘FairTradeGemeente’ in ontvangst te mogen nemen. Een verzameling gemeenten die streeft naar eerlijke handel, een eerlijk loon, goede werk- en milieuomstandigheden voor de boeren en producenten wereldwijd. Dat Hulshout exact de tweehonderdste gemeente in Vlaanderen is die de titel kon wegkapen, maakte het alleen maar mooier!
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.