Nieuw politiereglement moet overlast en vandalisme aanpakken

TREMELOOm overlast en vandalisme snel en efficiënt kunnen bestrijden, voeren de gemeentebesturen van de politiezone Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo (BRT) een nieuw, gezamenlijk politiereglement in. Dit reglement voorziet de mogelijkheid om inbreuken effectief te bestraffen met een Gemeentelijke Administratieve Sanctie (GAS).

 1. Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstarten als kantines open mogen”
  voetbal derde nationale B

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Wim Van Uffel (KAC Betekom): “Enkel heropstar­ten als kantines open mogen”

  De competitie weer heropstarten midden februari is ondertussen zo goed als onmogelijk geworden. Of en wanneer er dan wel wordt heropgestart, blijft voor heel wat ploegen koffiedik kijken. Zo ook voor derdenationaler KAC Betekom, dat nu al enkele maanden bovenaan staat in een weinig zeggende rangschikking van vier speeldagen. Sportief verantwoordelijke Wim Van Uffel is pro een heropstart, maar dan wel met duidelijke voorwaarden: open kantines én publiek.
 2. Omwonenden werf Liersesteenweg teleurgesteld nadat Raad van State de bouwvergunning vernietigde: “Dat ze hier algauw beginnen bouwen, dan zijn wij verlost van die rommel voor de deur”
  PREMIUM
  Begijnendijk

  Omwonenden werf Lierse­steen­weg teleurge­steld nadat Raad van State de bouwvergun­ning vernietig­de: “Dat ze hier algauw beginnen bouwen, dan zijn wij verlost van die rommel voor de deur”

  De omwonenden van de bouwwerf aan de Liersesteenweg en de Veldstraat in Begijnendijk zijn teleurgesteld nu de Raad van State de gemeente ongelijk gaf en de bouwvergunning, verleend door het vorige bestuur, vernietigde. “De ellende zal nu nog langer duren en we zitten er al ruim drie jaar mee opgezadeld”
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"