LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Thai Kaan: “Wat meer vlees en wat minder groenten, graag...”

De missie van het restaurant Thai Kaan is het beste en meest authentieke Thaise restaurant van België te zijn én te blijven. De chef van het restaurant groeide ook op in Thailand. Een ambitieuze doelstelling in een tijd waarin restaurant Boo Raan van landgenoot Dokkoon Kapuea een eerste Michelinster wist binnen te rijven. We gingen na of  hier ook sterrenmateriaal zit. Lees meer restaurantrecensies hier.

 1. Vrijwilligers bedankt met Hecht Haacht Bon

  Vrijwilli­gers bedankt met Hecht Haacht Bon

  Het is de Week van de Vrijwilliger, en dat wil lokaal zorgbestuur Haacht niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ongeveer met honderdvijftig zijn ze, de vrijwilligers op wie het lokaal bestuur kan rekenen. Het gaat onder andere om zwerfvuilmeters- en peters, fotografen, tappers bij voorstellingen in het GC, vrijwilligers bij het Lokaal Opvanginitiatief of tweedehandswinkeltje van de sociale dienst, chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale en vrijwilligers bij HaBoBIB. Niet alle vrijwilligers kunnen door de coronacrisis ingezet worden, maar ze worden niet vergeten. Om hen te bedanken voor hun inzet, motivatie en volharding ontvangen ze een Hecht Haacht Bon ter waarde van 10 euro waarmee ze de lokale handelaars kunnen steunen.
 2. Met drietal maanden uitstel mogen Loremie en Sanne eindelijk hun schoonheidssalon voor het eerst openen, Tanja Dexters richtte het voor hen in
  PREMIUM
  Begijnendijk

  Met drietal maanden uitstel mogen Loremie en Sanne eindelijk hun schoon­heids­sa­lon voor het eerst openen, Tanja Dexters richtte het voor hen in

  Maandag mogen beautysalons de deuren weer openen en daar hebben de uitbaters maanden naar uitgekeken. Loremie Lesage (34) en Sanne Coeckaerts (27) nog net iets meer want eindelijk kunnen zij, na maanden wachten, hun nieuwe zaak in Begijnendijk voor echt opstarten. “Ik vreesde nog eventjes dat het weer niet zou lukken, omdat het aantal besmettingen weer stijgt, maar de opluchting was groot toen de overheid vrijdag met het goede nieuws kwam”, zegt Sanne. Niemand minder dan Tanja Dexters tekende voor de inrichting en het interieur ervan.
 1. Laatste sprankeltje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”
  PREMIUM
  Rotselaar

  Laatste sprankel­tje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”

  Het zat er al jaren aan te komen, maar nu is het officieel: de meer dan dertig woningen in de woonwijk Olifant in Werchter gaan tegen de grond. De wijk moet ruimte maken voor het Sigmaplan Demervallei, dat overstromingen wil voorkomen en de vallei promoveren tot een recreatieve hotspot. “Vooral erg zielig voor alle jonge gezinnen hier”, klinkt het in de buurt.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen