Brandweer kon het vuur doven, de buurt ondervond wel wat rookhinder.
Volledig scherm
Brandweer kon het vuur doven, de buurt ondervond wel wat rookhinder. © Bollen

Leegstaande caravan gaat in de vlammen op

 1. Eerstelijnszone Zuiderkempen krijgt twee vaccinatiecentra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”
  PREMIUM
  Zuiderkempen

  Eerste­lijns­zo­ne Zuiderkem­pen krijgt twee vaccinatie­cen­tra: “We denken aan grote locaties die op korte termijn kunnen uitgerust zijn”

  In het Vlaams Parlement gaf minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) woensdag te kennen dat Vlaanderen mikt op 120 vaccinatiecentra - één per 50.000 Vlamingen. In de eerstelijnszone Zuiderkempen worden er in principe twee vaccinatiedorpen opgebouwd - de ene in de zone van Herselt, Hulshout en Westerlo en de andere in Geel, Laakdal of Meerhout. Voor de eerstelijnszone en de lokale besturen is het alle hens aan dek, want er is nu zelfs sprake van een deadline op 1 februari. “We zijn een beetje in snelheid gepakt.”
 2. Philip zoekt een hersteller voor zijn veertig jaar oude ‘laptop’: “Mijn kinderen weten niet wat ze zien”
  PREMIUM
  Aarschot

  Philip zoekt een hersteller voor zijn veertig jaar oude ‘laptop’: “Mijn kinderen weten niet wat ze zien”

  Philip Zvar (50) uit Aarschot is op zoek naar iemand die zijn veertig jaar oude laptop kan herstellen, een zogenaamde PDC Clipper waarvan er maar een tachtigtal werden geproduceerd begin jaren tachtig. “Mijn papa vroeg mij of ik een computer wilde, maar toen ik hem vroeg wat zoiets dan kon doen, moest hij mij het antwoord schuldig blijven”, vertelt Philip. “Volgens hem was het wel de toekomst.”
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"