De vos werd met witte verf bespoten en in letters werd het woord 'die' eraan toegevoegd.
Volledig scherm
PREMIUM
De vos werd met witte verf bespoten en in letters werd het woord 'die' eraan toegevoegd. © rv

Gepimpte nutscabines al meteen beklad door onbekende(n): “We zullen hem of haar vinden”

TREMELODe verf was nog niet droog of een onverlaat heeft de kunstcabines in Tremelo zaterdag al besmeurd. Het is nog koffiedik kijken wie de verantwoordelijke is. Politie en gemeente zijn op zoek naar tips of getuigen van het vandalisme. “Dit is zelfs geen kattenkwaad meer”, is burgemeester Bert De Wit (CD&V) ontsteld.

 1. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
  Leuven/Hageland

  TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

  Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons:
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Heist Loopt Warm is terug na jaar afwezigheid: “Handelaars Bergstraat worden mee betrokken bij event”
  Heist-op-den-Berg

  Heist Loopt Warm is terug na jaar afwezig­heid: “Handelaars Bergstraat worden mee betrokken bij event”

  Na een jaar uitstel vindt op donderdag 16 december een nieuwe editie van het loop- en wandelevenement Heist Loopt Warm plaats. Het benefietevenement, onder impuls van Studio Brussel, zal georganiseerd worden in het commerciële hart van de Heist-op-den-Berg, met een korte passage over de berg van Heist. Bedrijven en verenigingen worden uitgenodigd deel te nemen aan de bouw en de verlichting van het parcours.