De 27-jarige verdachte bekende aan de politie dat hij drugs dealde en is intussen aangehouden.
Volledig scherm
De 27-jarige verdachte bekende aan de politie dat hij drugs dealde en is intussen aangehouden. © Bollen

Drugdealer met grote som geld en vuurwapens aangehouden

BegijnendijkDe politie van zone BRT (Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo) heeft een 27-jarige man uit Begijnendijk opgepakt die wordt verdacht van grootschalige drugshandel. 

 1. Crowdfunding voor coronaboek over Home Vogelzang loopt nog 4 dagen: “We vertellen de verhalen van de gezichten achter de cijfers”
  Heverlee

  Crowdfun­ding voor coronaboek over Home Vogelzang loopt nog 4 dagen: “We vertellen de verhalen van de gezichten achter de cijfers”

  De Rotselaarse vzw Megafoon brengt op 15 maart ‘Een jaar in lockdown’ uit. Dat boek vertelt de verhalen van de gezichten achter de coronacijfers in Home Vogelzang in Heverlee. “De crowdfunding loopt nog vier dagen. We hopen dat we met extra bijdrages nog meer mensen kunnen bereiken met de verhalen uit het woonzorgcentrum”, vertelt Lies Kortleven.
 2. Leerling van het buitengewoon onderwijs behalen de finale van online Whizzkids wedstrijd
  PREMIUM
  Aarschot

  Leerling van het buitenge­woon onderwijs behalen de finale van online Whizzkids wedstrijd

  Vier leerlingen van Elzenhof, een school in Aarschot voor kinderen met leer- en gedragsstoornissen en met autisme, speelden vrijdag online de finale van de Whizzkids Vlaanderen, een ICT-wedstrijd voor de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Daarin namen ze het als enigen uit het buitengewoon onderwijs op tegen 39 andere klassen. “Ik ben zo ongelooflijk fier op hen. Dat ze dit hebben aangedurfd is fantastisch en een zeer grote stap voor hen”, zegt juf Eline Snyers (31) terwijl de vier deelnemers staan te glunderen. Hoe de finale verliep en waar ze eindigden doen we voor u graag uit de doeken.
 3. Zware brand vernielt villa in Tremelo: “Hier zijn in het verleden nog al dingen gebeurd, maar nu lijkt het echt een spookhuis”
  PREMIUM
  Tremelo

  Zware brand vernielt villa in Tremelo: “Hier zijn in het verleden nog al dingen gebeurd, maar nu lijkt het echt een spookhuis”

  Een felle brand heeft afgelopen nacht een villa verwoest in de Blaasberg in Tremelo. Door het rieten dak verspreidden de vlammen zich razendsnel en waren ze tot meters boven de bomen te zien. De bewoners, een Tsjechische familie, verwittigden zelf de hulpdiensten. Niemand raakte gewond, maar de buren bestempelen de villa wel als ‘een spookhuis’.
 1. Postbode in coronatijden én nu ook nog eens in de bittere vrieskou: “Ik zie tegenwoordig veel minder mensen, maar des te meer pakjes”
  PREMIUM
  Aarschot

  Postbode in coronatij­den én nu ook nog eens in de bittere vrieskou: “Ik zie tegenwoor­dig veel minder mensen, maar des te meer pakjes”

  Voor postbodes zorgt de vrieskou voor moeilijkere werkomstandigheden. Beeld je maar even in dat je enkele uren met de fiets door de kou alle post aan huis levert terwijl koning winter zijn best doet om het je allesbehalve makkelijk te maken. “Op een keer ging ik met al mijn brieven tegen de grond”, zegt David Breugelmans (46) wanneer we hem ‘s ochtends vroeg ontmoeten in het triagecentrum in Aarschot. Wij trokken onze warmste pull aan en volgden even in zijn spoor.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in