De woning aan de Sleutelbaan.
Volledig scherm
De woning aan de Sleutelbaan. © Geert Mertens

83-jarige komt om het leven bij woningbrand

1 reactie

 • Rayan El Arami

  2 jaar geleden
  Veel sterkte aan de familie en vooral de twee zonen. Het moet verschrikkelijk zijn om zo iets mee te moeten maken. Hopelijk heeft de rook mevrouw van de grootste gruwel gespaard.
 1. Silent Killer uit Herselt verovert stilletjes de wereld en klopt Duvel, Karmeliet en Averbode op internationale wedstrijd: “Met 95 op 100 best gequoteerde bier: dat doet deugd!”
  Herselt

  Silent Killer uit Herselt verovert stilletjes de wereld en klopt Duvel, Karmeliet en Averbode op internatio­na­le wedstrijd: “Met 95 op 100 best gequoteer­de bier: dat doet deugd!”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug